Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door Fournituren4fun

 

Algemene voorwaarden.

Toepassing.

Fournituren4fun is een wettelijk Europees gedeponeerd handelsmerk van Zipper Fournituren, Kopenhagenstraat 95, 6135LL Sittard.

Kamer van Koophandel nummer 14025190, BTW nummer NL815412812B01

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst op afstand, welke tot stand komen, door het plaatsen van een bestelling in de webwinkel van Fournituren4fun.

Door te bestellen accepteert de klant de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van Fournituren4fun.

 

Totstandkoming van de overeenkomst.

Fournituren4fun is gerechtigd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als Fournituren4fun het woonadres van de klant niet kan vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd.

 

Prijzen en kosten.

De prijzen online zijn inclusief 21% BTW.

De prijzen die online worden vermeld zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten die bij iedere bestelling in rekening worden gebracht bedragen € 3,95 binnen Nederland, ongeacht de grootte en het gewicht van het pakket. Bij bestellingen boven een bedrag van   € 25,00 binnen Nederland wordt € 1,95 verzendkosten berekend. Bij bestellingen in Duitsland en België worden  € 7,95 in rekening gebracht. De verzendkosten van andere landen worden in overleg tussen klant en Fournituren4fun per afzonderlijke bestelling bepaald, alvorens de bestelling geplaatst wordt door de klant. Indien een door Fournituren4fun verstuurde bestelling niet door de klant aangenomen wordt  en zodoende geretourneerd wordt door de verzendfirma, brengt Fournituren4fun de gemaakte verzendkosten, behandelingskosten en administratiekosten in rekening aan de klant. Indien de portokosten lager uitvallen dan de door Fournituren4fun berekende kosten, worden deze niet gecrediteerd aan de klant. Deze kosten worden namelijk ook in rekening gebracht voor transactiekosten verpakkingsmateriaal, overheadkosten enz. 

Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

 

Levering.

Fournituren4fun betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen. Fournituren4fun verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk. In de regel vindt de levering plaats 1-3 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan krijgt de klant daar zo spoedig mogelijk bericht van.

 

Bezorgadres en leveringsservice.

Fournituren4fun is niet aansprakelijk voor schade welke ontstaat omdat de klant een onjuist adres ingevuld heeft bij het plaatsen van de bestelling. Fournituren4fun accepteert geen bestellingen waarbij het opgegeven adres een postbus is.

 

Herroepingsrecht en ruilen.

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst van de bestelling door de klant. In deze periode heeft de klant herroepingsrecht. Dit betekent dat de klant de mogelijkheid heeft om zonder verplichtingen –afgezien van de retourkosten- de ontvangen artikelen terug te zenden, met uitzondering van geknipte producten en geknipte meterwaren. 

LET OP; Afgeknipte meterwaren worden niet omgeruild, terug genomen of gecrediteerd door Fournituren4fun. 

 In het geval de klant iets retourneert, dient de klant het factuurnummer en de NAW gegevens bij de retourzending te voegen. Artikelen die retour gezonden worden dienen ongebruikt, onbeschadigd en verpakt in originele verpakking  te zijn. De klant krijgt zijn geld binnen 14 dagen terug en kan vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. De door Fournituren4fun in rekening gebrachte verzendkosten worden niet gecrediteerd aan de klant als een gedeelte van een bestelling geretourneerd wordt. Fournituren4fun adviseert om retourzendingen te versturen met een track and trace code, zo dat het pakket altijd te traceren is. Retourzendingen die niet door Fournituren4fun ontvangen worden, worden niet vergoed. Goederen die geretourneerd worden, dienen degelijk verpakt te worden. Indien deze beschadigd terug komen, worden deze goederen niet gecrediteerd door Fournituren4fun.

Retourzendingen dient de klant te sturen naar;

Fournituren4fun
Kopenhagenstraat 95
6135LL SITTARD
Nederland

 

Leeftijdsgrens.

Fournituren4fun accepteert geen bestellingen van personen onder de 16 jaar.

 

Kleuren.

Fournituren4fun kan niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten. Elke monitor heeft zijn eigen kleuren weergave waar door kleurafwijkingen mogelijk zijn. Nagenoeg alle op de website geplaatste foto's zijn gecorrigeerd om een zo natuurgetrouw mogelijk beeld te geven. Fournituren4fun is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen.

Afmetingen.

Voor alle maatgevingen bij gespen, bretelclipsen, schuifgespen, D-ringen, schuifpassanten en parachutegespen geldt dat dit doorvoermaten zijn.

Ondanks het feit dat alle maten zo zorgvuldig mogelijk worden beschreven, kan Fournituren4fun niet garanderen dat er soms minimale afwijkingen mogelijk zijn.

Indien u een hele rol of kaart van een product bestelt, kan er een lasnaad aanwezig zijn. Dit is inherent aan het product en kan nooit een reden zijn om een product te retourneren. Houd er tevens rekening mee dat er een maximaal aantal meters op een kaart/verpakking/rol zit. Indien er 20 meter op een rol zit kunnen we geen 25 meter aan één stuk leveren. 

Reclamatie en consumentenbescherming.

Indien de klant niet tevreden is over de producten of diensten van Fournituren4fun dient  deze contact op te nemen met Fournituren4fun, bij voorkeur per email. Fournituren4fun stelt zichzelf tot doel om eventuele klachten altijd in overleg met de klant op korte termijn en op de best mogelijke manier op te lossen. Reclamaties dienen binnen 8 dagen na leveringsdatum te geschieden. Reclamaties na deze periode van 8 dagen, worden niet meer in behandeling genomen.

 

 

 

Fournituren4Fun
Naar boven