Rekbaar biasband / elastische biasband / elastische vouwtres

Rekbaar biasband is een elastische vouwtres die aan de voorzijde een satijnachtige glans heeft. De achterzijde is mat van kleur. Rekbare biaisbanden worden voornamelijk gebruikt voor het afwerken van stofranden bij rekbare stoffen.

Welke naalden gebruik ik voor elastisch biasband?

Het vast stikken van elastische vouwtres gaat het beste met Schmetz stretch machinenaalden met een naalddikte van 75. Deze stretch biaisband heeft in het midden een soort vouw, waardoor deze zich heel gemakkelijk vast laat stikken. Het band wordt dus om de stofrand heen gelegd en vervolgens vast gestikt. Er zitten dus geen vouwen aan de achterzijde van het band, zoals bij de gewone biasband.

Extra voordelig per rol!

Om het maken van een keuze te vereenvoudigen hebben we deze elastische biasbanden in twee groepen verdeeld; uni kleuren en multicolor kleuren. De unikleuren elastische biasbanden zijn verkrijgbaar per meter en de meeste kleuren ook per rol. Per rol is deze biasband extra voordelig!

Elastische vouwtres wordt per meter geleverd.  Indien u meerdere meters bestelt, leveren we dit zo veel mogelijk aan één stuk. De uni vouwtressen zijn ook verkrijgbaar op hele rollen van 25 meter. Een rol kan uit meerdere stukken bestaan.

Deze mooie elastische biaisband bestelt u goedkoop en snel bij Fournituren4fun®.

 

 

 

Search engine powered by ElasticSuite