Fiskars Green Universal purpose schaar 18cm

Fiskars® scharen zijn wereldwijd al jarenlang razend populair vanwege de degelijke kwaliteit voor een redelijke prijs. Deze kleine green universal schaar is perfect te gebruiken als papierschaar of als huishoudschaar. De handvaten van deze Fiskars® schaar zijn gemaakt van gerecyclde kunststof.  Lees meer
7,95
per stuk / incl. btw
Productcode: MCE.15131
Koop er 3 en ontvang 20% korting
Europa’s grootste fournituren webwinkel
 • Het grootste assortiment
 • De laagste prijzen
 • Snelle levering uit eigen voorraad
 • Jarenlange ervaring, sinds 1947
 • Lage verzendkosten Nederland €2,95
Beschrijving
Productcode: MCE.15131

Handig voor het knippen van papier, in het huishouden, maar ook voor andere klussen…Fiskars® scharen zijn wereldwijd al jarenlang razend populair vanwege de degelijke kwaliteit voor een redelijke prijs. Deze kleine green universal schaar is perfect te gebruiken als papierschaar of als huishoudschaar. De handvaten van deze Fiskars® schaar zijn gemaakt van gerecyclde kunststof.
Fiskars® scharen bieden ook een uitstekende ondersteuning bij allerlei werkzaamheden. Ze zijn ook prima geschikt voor kleine klusjes die precisie vereisen. De messen zijn vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal en leveren een optimale prestatie. De ergonomisch gevormde handgrepen liggen perfect in de hand en voelen comfortabel aan. Het prettige van deze green universal Fiskars® scharen is de lage prijs. Voor een klein bedrag koopt u dan toch een echte merkschaar. Vanwege de lange levensduur zijn Fiskars® scharen een goede investering. 

Specificaties

KLEUR / KENMERK   Groen, dit is een links en rechtshandige schaar
AFMETING   180 mm.
WASVOORSCHRIFT   Nvt.
PRIJS   De prijs is per stuk

Productinformatie
 • Voorraad label
  Op voorraad
 • unit
  per stuk