Fiskars® kwaliteitsscharen sinds 1649

Fiskars® is een kwaliteitsmerk uit Finland welk sinds 1649 snij- en tuingereedschap en scharen produceert. Fiskars® scharen zijn van topkwaliteit en daarbij ook heel betaalbaar. Bij normaal gebruik gaat een Fiskars® schaar jarenlang, mogelijk levenslang mee.

De speciale bladen van de scharen zijn met uiterste precisie geslepen, waardoor deze langer scherp blijven.

Ergonomische handvaten


De handvaten zijn van stevige gegoten kunststoffen gemaakt. De handvaten zijn ergonomisch en gemakkelijk schoon te maken. De ergonomische handvaten zijn ontworpen door de beste designers welke een studie gemaakt hebben van de natuurlijke beweging van de handen. Dit resulteert in een zeer prettige grip. Ook de knipbeweging verloopt hier door in uiterste precisie. Ook voor linkshandigen is er een Fiskars® schaar.

Fiskars® scharen zijn duurzaam, ergonomisch, comfortabel, precies, stevig en heel scherp. Wilt u een schaar met een perfecte performance, dan kiest u voor het merk Fiskars®.

Fournituren 4 fun® levert reeds meer dan 40 jaar scharen van het merk Fiskars® tot ieders grote tevredenheid. Elke Fiskars® schaar wordt handmatig gecontroleerd en getest voordat deze de fabriek verlaat. Het grootste deel van de productie vindt nog steeds plaats in Finland. Niet voor niets heeft Fiskars® sinds 1967 wereldwijd al meer dan een miljard scharen verkocht.

Stofscharen, kleermakersscharen, borduurscharen, kinderscharen en kartelscharen van het merk Fiskars® bestel je snel en goedkoop bij Fournituren 4 fun®.

Beeld
Ons assortiment Fiskars® scharen
Search engine powered by ElasticSuite