Seraflex naaigaren, per stuk of per set

Seraflex elastisch naaigaren is verkrijgbaar per klos of extra voordelig per set. Tevens is dit elastisch naaigaren in grotere hoeveelheden (vanaf 5 klossen van dezelfde kleur) extra voordelig!

Seraflex is het perfecte naaigaren voor alle rekbare, jersey en tricot stoffen! Met dit speciale naaigaren kunt u rechte steken naaien en 60-80% rekbaarheid behouden. U kunt zelfs een dubbele stiksteek gebruiken om uw elastische stoffen te naaien zonder dat u overlocksteken hoeft te gebruiken!

Het grote verschil ten opzichte van het gewone machinegaren is de elasticiteit van deze draad. Dit wezenlijke verschil is een enorm voordeel. Vanwege het bijzondere toepassings gebied denken we dat dit garen een zinvolle aanvulling is in ons assortiment. Daarom dat we alle beschikbare 72 kleuren in ons assortiment opgenomen hebben. Seraflex kan zowel als onder- en bovengaren gebruikt worden. 

Het garen is gemaakt van 100% PTT (Polytrimethyleentereftalaat) en is uitermate geschikt voor outdoor-, sport- en nachtkleding, maar ook voor dagelijkse kleding voor iedereen van jong tot oud.

Aanbevolen naaldmaat is NM 70-80. Geschikt voor naaimachines. Strijkbaar tot maximaal 200C.

Elke spoel bevat 130 meter draad en is verkrijgbaar in vele kleuren. 

Seraflex elastisch naaigaren bestelt u eenvoudig en goedkoop bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite