Grootverbruiker? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop!

Klik HIER voor Grootverbruik Shop!

Gütermann Naaigarenset jeans - 3x100 meter + 2x200 meter

Essentiële kleuren voor allerlei soorten denim - Set bestaat uit 3 klossen Gütermann Extra Sterk en 2 klossen Gütermann Jeans. Lees meer
Special Price 13,95 Regular Price 15,25
per stuk / incl. btw
Productcode: MCE.18347
Koop er 3 en ontvang 20% korting
Europa’s grootste fournituren webwinkel
 • Het grootste assortiment
 • De laagste prijzen
 • Snelle levering uit eigen voorraad
 • Jarenlange ervaring, sinds 1947
 • Lage verzendkosten Nederland €4,50
Altijd goedkoop
Stuntprijs
Beschrijving
Productcode: MCE.18347

De naaigarenset Jeans van Gütermann bestaat uit twee soorten naaigaren in essentiële kleuren voor allerlei soorten denim. De set bestaat uit 3 klossen Gütermann Extra Sterk (looplengte 100 meter) en 2 klossen Gütermann Jeans (looplengte 200 meter).

Gütermann jeansgaren is bij uitstek geschikt voor denim en dankzij de tweekleurige draad vallen stiksels nauwelijks op. Ideaal voor bijvoorbeeld het omzomen van de pijpen van een spijkerbroek. Het garen is gemaakt van polyester en katoen, is wasbaar tot 95°C en is geschikt voor de wasdroger. Gütermann jeansgaren is geschikt voor zowel de naaimachine als naaien met de hand. De aanbevolen naalddikte is NM 80/100.

Gütermann Extra Sterk is een bijzonder sterk naaigaren met een grote trekkracht voor naden die tegen een stootje moeten kunnen in denim of andere dicht geweven stoffen, zoals canvas of leer. Het garen is gemaakt van 100% polyester, is wasbaar tot 95°C en is geschikt voor de wasdroger. De aanbevolen naalddikte is NM 90/110.

KLEUR / MOTIEF    Essentiële kleuren voor allerlei soorten denim - Set bestaat uit 3 klossen Gütermann Extra Sterk en 2 klossen Gütermann Jeans.
AFMETING   De verpakking met dit assortiment bevat 5 klossen Gütermann garen; 3 klossen Gütermann Extra Sterk (looplengte 100 meter) en 2 klossen Gütermann Jeans (looplengte 200 meter).
WASVOORSCHRIFT  Wasbaar tot 95°C
PRIJS    De prijs is per verpakking met daarin 5 klossen Gütermann garen - 3 klossen Gütermann Extra Sterk en 2 klossen Gütermann Jeans.

Productinformatie
 • Voorraad:
  Op voorraad
 • Merk:
  Gütermann
 • Extra info:
  Altijd goedkoop, Stuntprijs
 • De prijs is:
  per stuk
Search engine powered by ElasticSuite