Hoechstmass® signet color duo

De was-potloden zijn te gebruiken voor, hobby, naaien, quilten, modelbouw, knutselen, enz, Lees meer
Aanbiedingsprijs 8,65 Normale prijs 9,95
per stuk / incl. btw
Productcode: MCE.15077
Koop er 3 en ontvang 20% korting
Europa’s grootste fournituren webwinkel1
 • Het grootste assortiment
 • De laagste prijzen, incl. btw
 • Snelle levering uit eigen voorraad
 • Jarenlange ervaring, sinds 1947
 • Lage verzendkosten Nederland €2,95
Nieuw in ons assortiment
Aanbieding
Beschrijving
Productcode: MCE.15077

Deze markeerset is de nieuwste set in het assortiment van Hoechstmass®. De was-potloden zijn te gebruiken voor, hobby, naaien, quilten, modelbouw, knutselen, enz,  Geschikt voor het tekenen en  markeren van vele materialen zoals textiel, papier, hout en kunststof.

Het bijzondere van deze was-potloden is dat ze zowel voor het maken van strepen als voor het zetten van precieze puntmarkeringen op verschillende materialen geschikt zijn. De vulpotloden zijn breukveilig verpakt. Ook hebben ze een lange levensduur omdat ze economisch zijn in verbruik. De kleurpatronen zijn eenvoudig om te wisselen in de gepatenteerde vulhouder. Tevens zit er een slijper bij om de punten scherp te slijpen.

Indien de vulpotloden na veelvuldig gebruik op raken, kunnen deze aangevuld worden met een set zonder vulhouder en slijper. Bestel hier voor de zogenaamde Hoechstmass® Signet color duo refill – krijtpotloden navulling.

De inhoud van deze set bestaat uit een vulhouder, 3 gums, een slijper, 8 vulpotloden van 2,0mm dikte en 3,8mm dikte. In tegenstelling tot de signet color bevatten deze vulpotloden was. Deze signet color duo is een product van het Duitse kwaliteitsmerk Hoechstmass®.

Bekijk de productvideo voor een demonstratie van deze superhandige potloodset.

Belangrijk; Voor gebruik dient u de potloden te testen op een monsterlapje stof om er zeker van te zijn dat de markeringen zich laten uitgummen. Eventueel kunnen achtergebleven krijtresten ook met een vochtige doek verwijderd worden. Alle krijt resten moeten in elk geval verwijderd worden voor dat u het stof verder behandeld, zoals bijvoorbeeld strijken, wassen of chemisch reinigen.

KLEUR / KENMERK   Multicolor
AFMETING   Nvt.
WASVOORSCHRIFT   Was-resten uitgummen voor het wassen.
PRIJS   De prijs is per doos.

Productinformatie
 • Voorraad label
  Op voorraad
 • label
  Nieuw in ons assortiment, Aanbieding
 • unit
  per stuk