Hoechstmass® Signet color – krijt markeerstiften in blister

Krijtvulpotlodenset van het Duitse kwaliteitsmerk Hoechstmass® in blister verpakking. De krijtpotloden zijn te gebruiken voor, hobby, naaien, quilten, modelbouw, knutselen, enz, Lees meer
Aanbiedingsprijs 8,95 Normale prijs 12,95
per stuk / incl. btw
Productcode: MCE.13550
Koop er 3 en ontvang 20% korting
Europa’s grootste fournituren webwinkel1
 • Het grootste assortiment
 • De laagste prijzen, incl. btw
 • Snelle levering uit eigen voorraad
 • Jarenlange ervaring, sinds 1947
 • Lage verzendkosten Nederland €2,95
Aanbieding
Beschrijving
Productcode: MCE.13550

Krijtvulpotlodenset van het Duitse kwaliteitsmerk Hoechstmass® in blister verpakking. De krijtpotloden zijn te gebruiken voor, hobby, naaien, quilten, modelbouw, knutselen, enz, 

Geschikt voor het tekenen en  markeren van vele materialen zoals textiel, papier, hout en kunststof. Het bijzondere van deze krijtpotloden is dat ze zowel voor het maken van strepen als voor het zetten van precieze puntmarkeringen op verschillende materialen geschikt zijn. De krijtpotloden zijn breukveilig verpakt in een blisterverpakking welke voordeliger is in prijs dan de kunststof doos. Ook hebben ze een lange levensduur omdat ze economisch zijn in verbruik.

De kleurpatronen zijn eenvoudig om te wisselen in de gepatenteerde vulhouder. Tevens zit er een slijper bij om de punten scherp te slijpen. Eventuele krijtresten kunnen met een vochtige doek verwijderd worden.

Test de potloden altijd op een proeflapje voor gebruik. Indien de vulpotloden na veelvuldig gebruik op raken, kunnen deze aangevuld worden met een set zonder vulhouder en slijper. Bestel hier voor de zogenaamde Hoechstmass® Signet color refill – krijtpotloden navulling.

Inhoud; 17 kleurpatronen met vulpotlood en slijper.

KLEUR / KENMERK   Multicolor 
AFMETING   Nvt.
WASVOORSCHRIFT   Eventueel achtergebleven krijt verdwijnt na het wassen.
PRIJS   De prijs is per blister verpakking.

Productinformatie
 • Voorraad label
  Op voorraad
 • label
  Aanbieding
 • unit
  per stuk