Nieuws

Alle nieuwtjes, nieuwsbrieven en acties omtrent Fournituren4Fun kunt u hier terugvinden.
Wilt u op de hoogte worden gehouden en niets missen?
Volg ons dan op Facebook     of meld u aan voor de nieuwsbrief.

11 apr Nieuwe multicolor bolletjesband

Vandaag zijn er meerdere nieuwe multicolor bolletjesbanden toegevoegd aan ons assortiment. Bolletjesband is een echt fun artikel en kan voor vele doeleinden ..

Lees meer

27 maa Nieuwe modern band met stippellijn

Vandaag is er nieuwe modern band toegevoegd aan ons uitgebreide assortiment aan sierbanden. Deze nieuwe sierband is zeer decoratief te gebruiken ter afwerkin..

Lees meer

14 maa Nieuwe paarden applicaties

Vandaag zijn er nieuwe paarden applicaties toegevoegd aan ons assortiment. Deze paarden applicaties zijn decoratieve opstrijkbare applica..

Lees meer

05 maa Vele nieuwe houten knopen

Vandaag zijn er vele nieuwe houten knopen toegevoegd aan ons assortiment. Houten knopen kunnen ter versiering vastgestikt worden aan diverse soorten kleding,..

Lees meer

26 feb Nieuw vintage lint

Vandaag is er nieuw vintage lint toegevoegd aan ons assortiment. Vintage lint, een apart hoofdstuk onder ons sierlint, is als 'finishing touch' te ge..

Lees meer

19 feb Nieuwe kleuren koord stoppers 22mm

Vandaag zijn er nieuwe kleuren koord stoppers toegevoegd aan ons assortiment.  Dit product wordt ook wel 1 gaats koord stopper genoemd en heeft de vorm ..

Lees meer

10 feb Nieuw: Vlinder applicatie

Vandaag zijn er opstrijkbare applicaties in de vorm van een vlinder toegevoegd aan ons ruime assortiment applicaties. Deze vlinder applicaties zijn deco..

Lees meer

06 feb Veel nieuwe opstrijkbare applicaties

Vandaag zijn er vele nieuwe opstrijkbare applicaties toegevoegd aan ons assortiment. Deze decoratieve opstrijkbare applicaties zijn heel gemakkelijk aan..

Lees meer

30 jan Nieuwe opstrijkbare pailletten applicaties

Vandaag zijn er nieuwe opstrijkbare pailletten applicaties toegevoegd aan ons assortiment. Deze decoratieve opstrijkbare pailletten applicaties zijn hee..

Lees meer

13 jan Nieuwe koord stoppers 23mm

Vandaag zijn er nieuwe koord stoppers toegevoegd aan ons assortiment.  Deze koord stoppers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurtjes. Dit produc..

Lees meer

09 jan Nieuwe grote opstrijkbare applicaties

Vandaag zijn enkele grote opstrijkbarte applicaties toegevoegd aan ons uitgebreide assortiment aan applicaties. Opstrijkbare applicaties zijn heel gemak..

Lees meer

02 jan Nieuwe applicatie rood - geel - groen carnavals smiley

Vandaag is er een vrolijke carnavals smiley toegevoegd aan ons uitgebreide assortiment opstrijkbare applicaties. Deze applicatie in de kleuren rood-geel-gr..

Lees meer

20 dec Nieuwe spikes

Vandaag zijn er vele nieuwe spikes toegevoegd aan ons assortiment. Spikes zijn zeer decoratief te gebruiken ter afwerking van kleding, tassen, schoenen, pett..

Lees meer

19 dec Nieuwe rozen knopen

Vandaag zijn er meerdere mooi bloemen knopen in de vorm van een roos toegevoegd aan ons assortiment aan knopen. Deze knopen zijn verkrijgbaar in ve..

Lees meer

18 dec Nieuw: Rozen applicatie

Vandaag zijn er verschillende rozen applicaties toegevoegd aan ons reeds zeer uitgebreide assortiment aan applicaties. Deze rozen applicaties zijn ..

Lees meer

13 dec Nieuw: Applicatie met kralen & strass steentjes

Vandaag zijn er applicaties met kralen, fluweel en/of strass steentjes toegevoegd aan ons reeds zeer uitgebreide assortiment aan applicaties. Deze ..

Lees meer

06 dec Nieuwe kleuren brandenburger sluitingen

Vandaag zijn er enkele fel gekleurde brandenburgers toegevoegd aan ons assortiment. Deze nieuwe brandenburgers hebben een afmeting van circa ..

Lees meer

06 dec Nieuwe bloem applicatie 100x47mm - per paar

Vandaag zijn er nieuwe mooie opstrijkbare bloem applicaties toegevoegd aans ons zeer uitgebreide assortiment applicaties. Bloem applicaties zijn decoratief t..

Lees meer

05 dec Nieuwe strass corsages 65x95mm multicolor

Vandaag zijn er 2 mooie gouden en zilveren corsages met strass stenen toegevoegd aan ons assortiment.  Strass corsages zijn leuk te spelden op..

Lees meer

04 dec Nieuw: Skai biasband 30mm

Vandaag zijn er meerdere kleuren skai biasbanden met een breedte van 30mm toegevoegd aan ons ruime assortiment biasbanden. Deze skai biasbanden kunnen gebrui..

Lees meer

22 nov Nieuw: Steampunk assortiment 40 stuks

Vandaag zijn er steampunk versiering toegevoegd aan ons assortiment. Deze versieringen zijn verpakt per 40 stuks en zijn verkrijgbaar in goud, zilver, geel bron..

Lees meer

21 nov Nieuw: Steampunk hangers

Vandaag zijn er vele nieuwe steampunk hangers toegevoegd aan ons assortiment. Steampunk hangers en versieringen zijn ideaal om je Steampunk en Goth..

Lees meer

08 nov Nieuwe vlinder applicaties

Vandaag zijn er opstrijkbare applicaties in de vorm van een vlinder toegevoegd aan ons ruime assortiment applicaties. Deze vlinder applicaties zijn deco..

Lees meer

07 nov Nieuwe Army / Space applicaties

Vandaag zijn er nieuwe opstrijkbare leger en ruimtevaart applicaties toegevoegd aan ons zeer uitgebreide assortiment applicaties. Deze applicaties ..

Lees meer

01 nov Nieuwe reflecterende banden

Vandaag zijn er meerdere soorten reflecterende banden toegevoegd aan ons assortiment. Deze reflecterende banden kunnen prima gebruikt wor..

Lees meer

24 okt Nieuwe neon satijnen biasband 18mm

Vandaag zijn er 4 neon kleuren satijnen biasband met een breedte van 18mm toegevoegd aan ons uitgebreide assortiment biasbanden. Satijnen biasband, ook wel&#..

Lees meer

24 okt Nieuwe goud band met grieks meanderpatroon

Vandaag is er nieuwe goud band met grieks meanderpatroon toegevoegd aan ons assortiment. Goud band is een mooie sierband die door zijn design ..

Lees meer

23 okt Nieuwe print biasband 36mm beertjes

Vandaag is er een nieuwe print biasband met een breedte van circe 36mm toegevoegd aan ons assortiment. Print biasband is door zijn vrolijke motiefjes ze..

Lees meer

25 sep Nieuw: Spikes

Vandaag zijn er vele soorten spikes toegevoegd aan ons assortiment. Spikes zijn zeer decoratief te gebruiken ter afwerking van kleding, tassen, schoenen, pet..

Lees meer

13 sep Nieuwe multicolor elastiek

Vandaag is er een nieuwe multicolor elastiek toegevoegd aan ons assortiment. Deze nieuwe multicolor elastiek is voorzien van gekleurde metalen stippen die zo..

Lees meer

12 sep Nieuwe metalen knopen goud en brons

Vandaag zijn er nieuwe metalen knopen toegevoegd aan ons zeer uitgebreide assortiment knopen. Deze knopen in goud en brons kunnen ter versiering vastges..

Lees meer

04 sep Nieuw: Leatherlook tress band

Vandaag is er leatherlook tress band toegevoegd aan ons assortiment Leatherlook tress band is een gevlochten sierband met een leerachtige uitstraling. Leathe..

Lees meer

30 aug Nieuwe jeans knopen

Vandaag zijn er nieuwe jeans knopen in verschillende maten toegevoegd aan ons zeer uitgebreide assortiment knopen. Jeans knopen zijn decoratief te gebruiken ..

Lees meer

29 aug Nieuwe nylon kant

Vandaag is er nieuwe nylon plissé kant in meerdere kleuren en 2 verschillende maten toegevoegd aan ons assortiment. Nylon kant is zeer decoratief te geb..

Lees meer

22 aug Nieuwe opstrijkbare applicaties

Vandaag zijn er nieuwe opstrijkbare applicaties toegevoegd aan ons zeer uitgebreide assortiment applicaties. Deze applicaties zijn decoratieve opstrijkb..

Lees meer

01 aug Nieuwe pailletten band 14mm

Vandaag is er nieuwe paillettenband toegevoegd aan ons assortiment. Pailletten band is een mooie sierband die door zijn uitgebreide kleurenaanbod z..

Lees meer

05 jul Nieuwe kleuren pailletten band met bloem

Vandaag zijn er nieuwe kleuren paillettenband met bloem toegevoegd aan ons assortiment. Pailletten band is een mooie sierband die door zijn uitgebr..

Lees meer

04 jul Nieuwe kleuren charleston franje

Vandaag zijn er nieuwe kleuren charleston franje toegevoegd aan ons zeer uitgebreide assortiment franjes. Franje, een versiering van losse draadjes of kwastj..

Lees meer

21 jun Nieuwe party band

Vandaag is er nieuwe party band toegevoegd aan ons uitgebreide assortiment party banden. Party band, een vrolijke bling-bling sierband in talloze m..

Lees meer

20 jun Nieuwe gespen

Vandaag zijn er nieuwe metalen gespen toegevoegd aan ons assortiment. Metalen gespen zijn zeer decoratief te gebruiken als afwerking van o.a. riemen, horloge..

Lees meer

19 jun Nieuwe broderie kant entredeux

Vandaag zijn er vele kleuren nieuwe broderie kant entredeux toegevoegd aan ons assortiment. Broderie kant, een apart hoofdstuk van ons aanbod in ka..

Lees meer

16 jun Nieuwe metalen gespen

Vandaag zijn er nieuwe metalen gespen toegevoegd aan ons assortiment. Metalen gespen zijn zeer decoratief te gebruiken als afwerking van o.a. riemen, horloge..

Lees meer

13 jun Nieuwe jacquard band 125mm multicolor

Vandaag zijn er 3 multicolor jacquard banden toegevoegd aan ons assortiment. Jacquard band is met zijn folkloristische uitstraling zeer decoratief te ge..

Lees meer

12 jun Nieuwe elastisch ruche band 25mm

Vandaag is er witte en zwarte elastisch ruche band met een breedte van (circa) 25mm toegevoegd aan ons assortiment. Ruche band is zeer decoratief te gebruike..

Lees meer

31 mei Nieuwe metalen schuifgespen

Vandaag zijn er meerdere kleuren metalen schuifgespen met een doorvoerbreedte van 15, 20, 25, 30, 38 en 45mm toegevoegd aan ons assortiment. Deze schuif..

Lees meer

24 mei Nieuwe ruitjes plissé kant 15mm

Vandaag zijn er enkele kleuren ruitjes kant plissé met een breedte van 15mm toegevoegd aan ons assortiment. Ruitjes plissé kant is zeer decora..

Lees meer

23 mei Nieuwe smalle strass banden

Vandaag zijn er meerdere smalle strass banden in de kleuren goud, zilver en zwart zilver toegevoegd aan ons assortiment. Strass band is zeer decoratief ..

Lees meer

22 mei Nieuw: Goud en zilver lint per rol

Vandaag zijn er meerdere maten goud en zilver lint toegevoegd aan ons assortiment. Goud en zilver lint, een apart hoofdstuk onder ons sierlint, is als 'f..

Lees meer

17 mei Nieuw; Elastiek met legerprint 40mm

Vandaag is er elastiek met Army legerprint motief toegevoegd aan ons uirtgebreide assortiment multicolor elastiek. Deze elastiek heeft een breedte ..

Lees meer

16 mei Nieuw model goud en antiek gouden knopen

Vandaag zijn er gouden en antiek gouden knopen in meerdere maten toegevoegd aan ons assortiment. Gouden knopen, een apart hoofdstuk onder ons gigan..

Lees meer

15 mei Nieuw; Bretelclips 36mm

Vandaag zijn er enkele bretelclips met een doorvoermaat van 36mm toegevoegd aan ons assortiment. Bretelclipsen zijn toepasbaar bij o.a. lakenspanners, s..

Lees meer

02 mei Nieuw; Belletjes band goud en zilver

Vandaag is er belletjes band in de kleuren goud en zilver toegevoegd aan ons assortiment. Belletjes band is een band met losse belletjes, die vrolijk ra..

Lees meer

26 apr Nieuwe mini parachute gespen

Vandaag zijn er nieuwe mini parachute gespen toegevoegd aan ons assortiment. De mini parachute gesp is een leuke gadget om bijvoorbeeld een versier..

Lees meer

25 apr Nieuw formaat dubbele koord stoppers

Vandaag zijn er nieuwe dubbele koord stoppers toegevoegd aan ons assortiment. Koord stoppers zijn in combinatie met koord zeer decoratief te gebrui..

Lees meer

24 apr Nieuw; Verstelbare blinde ritsen

Vandaag zijn er niet deelbare, verstelbare blinde ritsen met een breedte van 4mm en een lengte van 25cm en 60cm toegevoegd aan ons zeer uitgebreide assorti..

Lees meer

10 apr Nieuwe kleuren ruitjes lint

Vandaag zijn er meerdere nieuwe kleuren en afmetingen ruitjes lint toegevoegd aan ons assortiment. Ruitjes lint is een lint met kleine houthakkers blokj..

Lees meer

05 apr Nieuw; Strass steen druppel 18x13mm

Vandaag zijn meerdere kleuren strass stenen druppels toegevoegd aan het assortiment. Deze strass stenen druppels hebben een afmeting van 18mm x 13mm. ..

Lees meer

04 apr Nieuwe kleur Strass stenen sluiting

Vandaag is er een nieuwe aqua blauwe strass stenen sluiting toegevoegd aan ons assortiment. Strass stenen sluitingen zijn zeer decoratief te gebruiken op o.a..

Lees meer

31 maa Nieuwe strass stenen rond zilver

Vandaag zijn er nieuwe strass stenen rond zilver toegevoegd aan ons assortiment. Deze mooi facet geslepen strass stenen zijn verkrijgbaar in meerdere af..

Lees meer

07 maa Nieuw; Two tone color verenband

Vandaag zijn vele kleuren two tone color verenband toegevoegd aan het assortiment. Two tone color verenband is een bijzonder product met kleine en ..

Lees meer

01 feb AANBIEDING; Ronde- en druppelvormige broches

Vanaf vandaag zijn vele ronde- en  druppelvormige broches in de aanbieding! Broches zijn zeer decoratief te gebruiken op alle soorten textiel. D..

Lees meer

19 jan Nieuwe pailletten kussentjes applicaties

Vandaag zijn pailletten kussentjes applicaties toegevoegd aan het assortiment. Deze pailletten applicaties zijn kleine kussentjes met een mooie sch..

Lees meer

07 jan Nieuwe multicolor verenband

Vandaag zijn meerdere nieuwe multicolor verenbanden toegevoegd aan het assortiment. Multicolor verenband is een bijzonder product met kleine en grote ve..

Lees meer

27 dec Nieuw; Ibiza band

Vandaag is Ibiza band met een breedte van 12mm in vele kleurcombinaties toegevoegd aan ons assortiment. Ibiza band is een kleurrijke stevig band met een..

Lees meer

16 dec Nieuwe naturel verenband

Vandaag zijn meerdere naturel kleuren verenbanden toegevoegd aan het assortiment. Naturel verenband is een bijzonder product met kleine en grote veertje..

Lees meer

13 dec Nieuw; Bont pompons

Vandaag zijn bont pompons in 3 verschillende maten toegevoegd aan het assortiment. Deze bont pompons zijn gemaakt van synthetisch bont. De bont pompons zijn ..

Lees meer

12 dec Nieuw; Bont randen 70cm

Vandaag zijn bont randen toegevoegd aan het assortiment. Bont rand wordt voornamelijk gebruikt voor het afwerken van kragen van kleding. Omdat aan de achterz..

Lees meer

09 dec Nieuwe opzet stukken voor kragen

Vandaag zijn meerdere nieuwe opzet stukken voor kragen toegevoegd aan het assortiment. Opzet stukken dienen ter decoratie van kleding. Deze opzet stukke..

Lees meer

09 dec Nieuwe opzet stukken bloem

Vandaag zijn meerdere nieuwe opzet stukken toegevoegd aan het assortiment. Opzet stukken dienen ter decoratie van kleding. Deze opzet stukken zijn gemaa..

Lees meer

08 dec Nieuwe opzet stuk voor kraag

Vandaag zijn meerdere nieuwe opzet stukken voor kragen toegevoegd aan het assortiment. Opzet stukken dienen ter decoratie van kleding. Deze opzet stukke..

Lees meer

06 dec Nieuw; Elastiek multicolor stippen

Vandaag zijn meerdere kleuren elastiek met geverfde stippen toegevoegd aan het assortiment. Met deze elastiek is het heel eenvoudig om er een leuke riem..

Lees meer

05 dec Nieuwe folklore sierband

Vandaag zijn er nieuwe folklore sierbanden toegevoegd aan het assortiment. Folklore sierband is een apart hoofdstuk van mooie sierbanden met uitgeb..

Lees meer

02 dec Nieuwe kleuren parachute band

Vandaag zijn er vele nieuwe kleuren parachute band in meerdere breedtes toegevoegd aan ons assortiment. Parachute band is een hele sterke onverslijtbare, gep..

Lees meer

29 nov Nieuw; Pailletten inzetstuk applicaties

Vandaag zijn meerdere pailletten inzetstuk applicaties toegevoegd aan het assortiment. Pailletten inzetstuk applicaties zijn applicaties met een mooie s..

Lees meer

29 nov Nieuw; Bloemen franje

Vandaag is bloemen franje toegevoegd aan het assortiment. Bloemen franje is een franje waar losse bloemen met een kraaltje in het midden op vast gemaakt zitt..

Lees meer

28 nov Nieuwe brandenburger sierstukken

Vandaag zijn er vele nieuwe brandenburger sierstukken toegevoegd aan het assortiment. Brandenburger sierstukken zijn mooie kwaliteit applicaties, met een gla..

Lees meer

28 nov Nieuw; Veren hoofdbanden

Vandaag zijn veren hoofdbanden toegevoegd aan het assortiment. Veren hoofdband is een bijzonder product met kleine veertjes en kraaltjes. Het kan goed g..

Lees meer

23 nov Nieuw; Skai franje

Vandaag is een zware kwaliteit skai franje toegevoegd aan het assortiment. Skai franjes zijn zeer decoratief te gebruiken als afwerking van o.a. sjaals, tass..

Lees meer

23 nov Nieuw; Skai band

Vandaag is nieuwe skai sierband toegevoegd aan het assortiment. Skai band is door zijn uitstraling toepasbaar bij bijvoorbeeld indianen kostuums, maar k..

Lees meer

23 nov Nieuw; Suede gevlochten band

Vandaag is suede gevlochten band toegevoegd aan het assortiment. Suede gevlochten band kan zeer decoratief gebruikt worden ter afwerking van o.a. kleding en ..

Lees meer

22 nov Nieuw; Indian style corsage

Vandaag zijn Indian style corsages toegevoegd aan het assortiment. Indian style corsages zijn decoratief te gebruiken op kleding, tassen, hoeden, enz. I..

Lees meer

21 nov Nieuw; Kunststof applicaties

Vandaag zijn er kunststof applicaties toegevoegd aan het assortiment. Kunststof applicaties zijn decoratief te gebruiken op bijvoorbeeld carnavalskleding, th..

Lees meer

19 nov Nieuw; Multicolor verenband

Vandaag is een nieuwe multicolor verenband toegevoegd aan het assortiment. Deze verenband is zeer decoratief toe te passen bij carnavalsartikelen, hoofd..

Lees meer

18 nov Nieuw; Klosjes franje

Vandaag zijn nieuwe klosjes franje toegevoegd aan het assortiment. Klosjes franje is zeer decoratief te gebruiken bij o.a. danskleding, tassen en voor carnav..

Lees meer

17 nov Nieuw; Indianen franje

Vandaag zijn indianen franje toegevoegd aan het assortiment. Indianen franje is door zijn uitstraling bij uitstek geschikt als 'finishing touch..

Lees meer

08 nov Poezelige knoopje in Landleven

Landleven is het praktische en inspirerende magazine voor buitenwonen en buitenleven. Hierin vindt u tuintips, de lekkerste recepten, inspirerende buitenwo..

Lees meer

03 okt Nieuw; Maraboe met lurex

Er zijn meerdere kleuren maraboes met lurex toegevoegd aan ons assortiment. De lurex draad in deze maraboe zorgt voor een mooie schittering. Deze marabou i..

Lees meer

28 sep Nieuw; Hanenveren banden

Er zijn vele kleuren hanenveren banden toegevoegd aan ons assortiment. Hanenveren band is zeer decoratief toe te passen bij carnavalsartikelen, hoofdtooien, ..

Lees meer

27 sep Nieuwe goud en zilver munten

Vandaag zijn meerdere maten gouden en zilveren munten toegevoegd aan het assortiment.  De munten zijn o.a. zeer decoratief te gebruiken als finishing to..

Lees meer

26 sep Nieuw; Rits armband

Vandaag zijn er meerdere kleuren rits armbanden toegevoegd aan het assortiment. De rits armband is ongeveer 19cm lang, en is te gebruiken om pols of enk..

Lees meer

21 sep Nieuwe opstrijkbare Strass decoraties

Er zijn meerdere kleuren opstrijkbare Strass decoraties toegevoegd aan het assortiment. Strass stenen zijn gemaakt van 100% acryl. Dit creatieve pr..

Lees meer

20 sep Nieuwe zwarte Brandenburger sluitingen

Er zijn meerdere nieuwe zwarte Brandenburger sluitingen toegevoegd aan het assortiment. Brandenburger sluitingen, ook wel bekend als Chinese sluitingen, best..

Lees meer

17 sep Nieuwe zilveren Brandenburger sluitingen

Er zijn meerdere nieuwe zilveren Brandenburger sluitingen toegevoegd aan het assortiment. Brandenburger sluitingen, ook wel bekend als Chinese sluitingen, be..

Lees meer

15 sep Nieuwe gouden Brandenburger sluitingen

Er zijn meerdere nieuwe gouden Brandenburger sluitingen toegevoegd aan het assortiment. Brandenburger sluitingen, ook wel bekend als Chinese sluitingen, best..

Lees meer

12 sep Nieuwe opstrijkbare applicaties ster

Er zijn meerdere maten zwarte opstrijkbare applicaties in de vorm van een ster toegevoegd aan ons assortiment. Deze applicaties zijn heel gemakkelijk aan te ..

Lees meer

12 jul Nieuw; Pailletten band 6mm hologram

Een nieuwe paillettenband is aan het assortiment toegevoegd. Dit is een niet elastische paillettenband, die een bijzondere uitstraling heeft omdat het uit meerd..

Lees meer

05 jul Nieuwe kleuren gekleurd elastiek 6mm

Vandaag zijn er nieuwe kleuren gekleurd elastiek toegevoegd aan het assortiment. Deze elastiek heeft een breedte van 6mm.  Gekleurd elast..

Lees meer

05 jul Nieuw; Opstrijkbare strass stenen decoraties

Vandaag zijn er opstrijkbare strass stenen decoraties toegevoegd aan het assortiment. Dit creatieve product kan op heel veel manieren worden ingezet om uw sp..

Lees meer

04 jul Nieuwe strass stenen decoraties

Vandaag zijn er strass stenen decoraties toegevoegd aan het assortiment.  Deze strass stenen versieringen kunnen gebruikt worden ter decoratie..

Lees meer

28 jun Nieuwe kleuren strass stenen

Vandaag zijn er nieuwe kleuren en vormen strass stenen toegevoegd aan het assortiment.  Onze mooi facet geslepen strass stenen zijn verkrijgbaar in..

Lees meer

15 jun Nieuwe kleuren katoenen koord grof

Vandaag zijn er nieuwe kleuren katoenen koord aan het assortiment toegevoegd.  Dit katoenen koord grof, een niet elastisch en grof geweven koo..

Lees meer

14 jun Nieuwe kleuren rubber halsband

Vandaag zijn er nieuwe kleuren halsband toegevoegd aan het assortiment. Deze halsband is geweven met rubber en bestand tegen verschillende weersinvloeden. ..

Lees meer

13 jun Nieuwe koffer sluitingen

Er zijn nieuwe koffer sluitingen toegevoegd aan het assortiment. Deze zijn zeer decoratief te gebruiken als o.a. sluiting van koffers, tassen, jassen en kistjes..

Lees meer

08 jun Nieuw; Boa's

Vandaag zijn meerdere boa's toegevoegd aan het assortiment.  De boa's hebben een lengte van circa 1,9 meter en een gewicht van circa 50 gram. De..

Lees meer

06 jun Nieuw; Gebogen parachute gespen budget

Vandaag zijn gebogen parachute gespen in 7 kleuren en 3 breedtes toegevoegd aan het assortiment.  Deze gebogen parachute gesp is gemaakt van P..

Lees meer

01 jun Nieuwe cartoon applicaties

Er zijn vele nieuwe cartoon applicaties toegevoegd, waardoor het assortiment gegroeid is naar bijna 400 stuks. Zo zijn er applicaties van de Minions,&..

Lees meer

18 mei Nieuw; Bolletjesband mini

Vandaag is mini bolletjesband in vele kleuren en 3 breedtes toegevoegd aan het assortiment. Mini bolletjesband is zeer decoratief te gebruiken als afw..

Lees meer

11 mei Nieuwe neon kleuren koord stoppers

Koord stoppers zijn in combinatie met koord zeer decoratief te gebruiken bij o.a. rugzakken, tassen, jassen, maar bijvoorbeeld ook bij knikkerzakjes. De nieu..

Lees meer

10 mei Nieuwe kleuren koord 1mm rol 50 meter

Koord met een dikte van 1mm is vanaf nu verkrijgbaar in vele nieuwe kleuren.   Het koord is soepel (maar toch stevig), kleurecht, en heeft een zach..

Lees meer

09 mei Nieuwe kleuren kloskant entredeux

Kloskant entredeux is vanaf nu verkrijgbaar in vele nieuwe kleuren. Kloskant, een apart hoofdstuk van ons aanbod in kant, is toepasbaar op veel man..

Lees meer

04 mei Nieuwe kleuren elastisch garen.

Elastisch garen is vanaf nu verkrijgbaar in vele nieuwe kleuren. Elastisch garen wordt voornamelijk gebruikt bij Smok-werk / rimpelwerk van bijvoorbeeld jurken ..

Lees meer

03 mei Nieuw; Elastisch entredeux kant

Vandaag is elastisch entredeux kant in diverse kleuren toegevoegd aan het assortiment. Elastisch entredeux kant is toepasbaar op veel manieren. ..

Lees meer

02 mei Nieuwe kleuren deco elastiek multicolor

Vandaag zijn diverse nieuwe kleuren deco elastiek multicolor toegevoegd aan het assortiment. Deze zijn te vinden in de categorie deco elasti..

Lees meer

27 apr Nieuw; extra breed keperband in 15 kleuren

Vandaag is een 5cm brede keperband in 15 nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd. Deze is te vinden in de rubriek keperband.

Lees meer

26 apr Nieuw; Ibiza koord

Nieuw koord is aan het assortiment toegevoegd. Dit 8mm dikke koord  "Ïbiza Style" is fleurig en vrolijk. Het is te vinden in de rubriek "K..

Lees meer

25 apr Nieuw; Sier rits ster

Er zijn nieuwe sier ritsen aan het assortiment toegevoegd. Deze sier ritsen hebben een stervormige ritshanger en zijn leuk voor het decoreren van kleding, tasse..

Lees meer

23 apr Nieuwe kleuren charlestonfranje

Er zijn nieuwe kleuren charleston franje toegevoegd. Deze hebben een breedte van 150mm en zijn er in veel flitsende kleuren. Deze franje is te vinden in de rubr..

Lees meer

21 apr Nieuwe kleuren katoen look tassenband

Er zijn nog meer vrolijke kleuren aan het 32mm brede katoen look tassenband toegevoegd. Deze zijn te vinden in de rubriek tassenband - katoen look tassenband.

Lees meer

23 feb Nieuw; Kinderband Planes

Nieuw toegevoegd aan het assortiment is deze kinderband Planes. Deze stoere kinderband Planes is heel leuk om te combineren met onze Planes applicaties. ..

Lees meer

23 feb Nieuw; Bloemenkant multicolor

Nieuwe bloemenkant beschikbaar in ons assortiment! Deze bloemenkant is zeer decoratief te gebruiken als 'finishing touch' van bijvoorbeeld kle..

Lees meer

11 feb Nieuw; extra large pailletten applicatie

Deze extra large pailletten applicatie bedekt meteen een groot oppervlak. Het geeft een 'stoere' look aan uw kledingstuk. U vindt deze pa..

Lees meer

26 jan Nieuw; pailletten applicaties "national colours".

Vandaag zijn deze pailletten applicaties toegevoegd. 

Lees meer

20 jan Nieuw; Pailletten applicaties bloem 70mm

Vandaag is een nieuwe serie pailletten applicaties toegevoegd. Leuk en niet duur. 

Lees meer

17 jan Nieuw; Strass stenen acryl druppelvorm

Vandaag zijn deze leuke strass stenen acryl in druppel vorm aan ons assortiment toegevoegd. Deze zijn te vinden in de rubriek "strass stenen acryl".

Lees meer

17 jan Nieuw; Elastisch kant met pailletten

Vandaag is deze brede elastische kant met pailletten aan ons assortiment toegevoegd. Deze is te vinden in de rubriek elastisch kant - sub rubriek elastisch kant..

Lees meer

12 jan Nieuw; Breed strass band

Vandaag zijn diverse nieuwe extra brede strass banden toegevoegd aan het assortiment. Deze zijn te vinden in de categorie strass band breed.

Lees meer

10 jan Nieuw; strass stenen decoratie ijskristal Elsa frozen

Deze mooie ijskristal "Elsa Frozen" is vandaag aan het assoortiment toegevoegd. Deze zijn onder andere te vinden in de categorie Gespen - Strass stenen ..

Lees meer

09 jan Nieuw; strass stenen gespen hartjes

Vandaag zijn nieuwe strass stenen gespen aan het assortiment toegevoegd. Onder andere deze strass stenen gespen.

Lees meer

08 jan Nieuw; strass stenen gespen sterren

Vandaag zijn nieuwe strass stenen gespen aan het assortiment toegevoegd. Onder andere deze sterren.

Lees meer

07 jan Nieuw strass stenen gespen goudkleur

Vandaag zijn nieuwe goudkleurige strass stenen gespen aan het assortiment toegevoegd. Deze zijn te vinden in het hoofdstuk Gespen - Strass stenen gespen.

Lees meer

03 jan Nieuw: strass stenen acryl bloem motief

Vandaag zijn nieuwe acryl strass steentjes toegevoegd. Deze zijn verpakt per set van 20 stuks en hebben een doorsnede van 11mm. Deze strass stenen staan in..

Lees meer

01 jan Strass stenen bloem

Vandaag is deze blinkende strass steen in zilver toegevoegd. Deze zijn erg leuk om te verwerken in carnavalskleding of hoeden. Deze kunststof strass steen is..

Lees meer

31 dec Nieuw; Pailletten applicaties bloemmotief

Vandaag is een nieuwe serie pailletten applicaties met een bloemetjes motief toegevoegd. Deze zijn leuk om te verwerken in carnavalskleding en zijn voordelig va..

Lees meer

01 dec Nieuw; Struisvogel veren

Nieuwe struisvogel veren in verschillende vrolijke kleurtjes. Kunnen goed gebruikt worden op hoofdtooien, carnavalartikelen of danskleding. U vind deze nieuw..

Lees meer

30 nov Nieuw; Verenband diversen

Nieuwe kleur verenband 'camel bruin'. Verenband zeer decoratief toe te passen bij carnavalsartikelen, hoofdtooien, (dans)kleding, tassen en nog veel mee..

Lees meer

25 nov Nieuw; Verenband 150mm

Nieuwe volle verenband in verschillende mooie kleuren. Verenband is zeer decoratief toe te passen bij carnavalsartikelen, hoofdtooien, (dans)kleding, tassen en ..

Lees meer

19 nov Nieuw; Verenband 150mm met kralen - multicolor

Nieuwe verenband! Deze verenband is extra speciaal afgewerkt met kralen en verschillende soorten veren. Verenband is een bijzonder product m..

Lees meer

17 nov Nieuw; Verenband 90mm

Nieuwe kleuren verenband 90mm! Verenband zeer decoratief toe te passen bij carnavalsartikelen, hoofdtooien, (dans)kleding, tassen en nog veel meer. U vind ..

Lees meer

02 nov Nieuw; American duck applicaties

Nieuwe American duck applicaties; een leuk assortiment met de Amerikaanse vlag in verwerkt, zijn opstrijkbaar op textiel, zoals katoen, polyester en acryl. U vi..

Lees meer

01 nov Nieuw; Pailletten applicaties

Nieuwe pailletten applicaties, met mooie schitteringen en helemaal bezet met pailletten om uw kledingstuk helemaal af te maken, zijn opstrijkbaar op textiel, zo..

Lees meer

29 okt Nieuw; Goud en zilver applicaties

Nieuwe goud en zilver applicaties zijn decoratief te gebruiken bij carnavalskleding, theaterkleding, middeleeuwse kleding, danskleding en steampunk. Deze goud e..

Lees meer

26 okt Nieuw; Halsband decoratie

Halsband decoratie, nieuw leuke bedeltjes om bij uw hond of kat om de halsband te schuiven of vast te klikken. Deze halsband bedeltjes zijn heel leuk te combine..

Lees meer

25 okt Heavy duty musketons

Nieuwe heavy duty musketons en panieksluitingen. Panieksluitingen worden overal gebruikt waar een vaste verbinding nodig is, maar met de mogelijkheid te on..

Lees meer

25 okt Nieuw; Synthetische halsbanden

Leuke nieuwe synthetische halsbanden, leuke fleurige halsbanden voor kleine honden of katten. Deze synthetische halsbanden zijn enkelzijdig bedrukt. U vind o..

Lees meer

24 okt Nieuw; Goud - zilver franje

Nieuwe goud en zilver franje in 3 verschillende maten van 70mm, 130mm en 200mm. Goud - zilver franje is zeer decoratief te gebruiken als afwerking van o.a...

Lees meer

10 okt Nieuw; Tornmes - combicutter

Dit super handige tornmesje is een enorme innovatie op het gebied van tornmesjes. Aan de ene zijde zit een tornmesje en aan de andere zijde zit een pincet. U ku..

Lees meer

09 okt Nieuw; Kiltspeld

Nieuwe decoratieve kiltspelden bij fournituren4fun! Een kiltspeld is decoratief te gebruiken als broche of als middel om bijvoorbeeld een vestje te sluiten. U v..

Lees meer

08 okt Nieuw; Fantasie knopen

Nieuwe fleurige fantasie knopen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en vormen. Elke knoop heeft een andere print, hetgeen een vrolijke uitstr..

Lees meer

07 okt Nieuw; Bretelclipsen

Nieuwe gekleurde bretelclipsen zijn toepasbaar bij o.a.speenkoorden, slabbers en naambadges. Deze gekleurde bretelclipsen zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke ..

Lees meer

06 okt Nieuw; Kinderknopen vlinder

Super vrolijke nieuwe kinderknopen in de vorm van een vlinder in 7 verschillende kleuren. Kinderknopen, een groot aanbod van verschillende mooie knopen, ku..

Lees meer

05 okt Nieuw; Kinderknoop auto

Nieuwe kinderknopen in de vorm van een auto in 5 verschillende kleuren. We hebben een groot aanbod van verschillende mooie kinderknopen, u kunt deze ter ve..

Lees meer

04 okt Nieuw; Kleuren houtje touwtje knopen

Nieuwe frisse kleuren houtje touwtje knopen. Houtje touwtje knopen kunnen ter versiering vastgestikt worden aan diverse soorten kleding. Deze knopen zijn g..

Lees meer

03 okt Nieuw; Serie kokosknopen

Nieuwe serie exclusieve kokos knopen. Kokos knopen zijn gemaakt van de schil van een kokosnoot, waar vervolgens met een laser een motief uitgesneden wordt. Deze..

Lees meer

02 okt Nieuw; Soepel tassenband 40mm

Nieuwe breedte soepele tassenband 40mm. Soepele tassenband is verkrijgbaar in een aantal mooie kleuren. Deze tassenband is vergelijkbaar als een iets dunne..

Lees meer

01 okt Nieuw; Bolletjesband 16mm

Nieuwe bolletjesband bestaande uit twee kleuren waarvan de band taupe kleurig is. Deze bolletjesband hebben we in 4 verschillende kleuren. Bolletjesband is..

Lees meer

30 sep Nieuw; Verenband 160mm

Nieuwe maat verenband in verschillende mooie kleuren. Verenband is zeer decoratief toe te passen bij carnavalsartikelen, hoofdtooien, (dans)kleding, tassen..

Lees meer

29 sep Nieuw; Kleuren charleston franje

Mooie nieuwe kleuren charleston franje 50 mm! Onze franjes zijn verkrijgbaar in heel veel vrolijke kleurtjes. Deze franje is ook wel bekend als Viscose fra..

Lees meer

28 sep Nieuwe series zilverband

Nieuwe series zilverband van Europese kwaliteit. Deze zijn van een schitterende kwaliteit. De prijs is gunstig en per kaart van 25 meter nog lager. Deze zilverb..

Lees meer

27 sep Nieuwe series goudband

Nieuwe series goudband van Europese kwaliteit. Deze schitterende kwaliteit goud band is gunstig van prijs. Tevens ook per kaart van 25 meter beschikbaar. Per ka..

Lees meer

21 sep Nieuw; Pailletten applicaties

Mooie nieuwe pailletten applicaties helemaal bezet met pailletten. Deze pailletten applicaties hebben we in verschillende kleuren, zijn opstrijkbaar op textiel...

Lees meer

15 sep Nieuw; Deco elastiek

Nieuw bij fournituren4fun elastiek met geweven ruit in verschillende vrolijke kleuren. Elastiek met geweven ruit is 40mm breed. Deze elastiek met geweven r..

Lees meer

14 sep Nieuw; Deco elastiek

Nieuwe dessins deco elastiek waaronder luipaarden print, rozen print, vlinders en nog een aantal andere leuke motiefjes!  Deze elastiek is eenzijdig bedruk..

Lees meer

09 sep Nieuw; gestreept tassenband regenboogkleuren

Nieuw gestreept tassenband in de breedte 25mm en 40mm. Deze is geweven in de regenboog kleuren. Leuk voor het verwerken aan strandtassen e.d. Deze regenboo..

Lees meer

08 sep Nieuw; katoenen koord 9mm dik

Er is weer een nieuwe serie koord is aan het assortiment toegevoegd. Dit katoenen koord heeft een dikte van 9mm en is verkrijgbaar in een beperkt aantal kleuren..

Lees meer

07 sep 28 nieuwe kleuren elastiek

Vandaag is de eerste reeks van 28mm nieuwe kleuren elastiek toegevoegd aan onze site. Deze zijn te vinden in de rubriek "gekleurd soepel elastiek".

Lees meer

18 aug Nieuwe kleuren clown knopen

Vandaag zijn de eerste nieuwe kleuren clown knopen van 72 mm ingevuld. Er komen nog veel meer maten bij.

Lees meer

17 aug Nieuw; Katoen-look tassenband

Mooie frisse nieuwe kleuren katoen- look tassenband toegevoegd onder de categorie 'Tassenband'.  Katoen-look tassenband is verkrijgbaar in een..

Lees meer

16 aug Nieuw; Fijn boordstof

Nieuwe kleuren fijn boordstof. Boordstof is ideaal te gebruiken ter afwerking van o.a. manchetten, halzen, T-shirts, hoodies en rokjes. U vind de nieuwe kl..

Lees meer

15 aug Nieuw; Gestreept tassenband

Nieuwe kleuren gestreept tassenband 40mm te vinden onder de categorie 'Tassenband'. Gestreept tassenband is oersterk en zeer geschikt te gebruiken ..

Lees meer

13 mei Nieuw; Gevlochten zilverband

Nieuw gevlochten zilver band. Goud of zilver band zijn mooie sierbandjes die door hun uitgebreide designs zeer decoratief te gebruiken zijn bij o.a. carnavalskl..

Lees meer

12 mei Nieuw; Klosjesband

Onze nieuwe klosjesbanden zijn verkrijgbaar in een aantal mooie kleuren.  Deze niet elastische sierband is bezet met kleine pailletjes ..

Lees meer

12 mei Nieuw; Kloskant multicolor

Ons nieuwe kloskant is verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze niet elastische kant heeft een mooi opengewerkt schulppatroon. U vind ons nieuwe klo..

Lees meer

12 mei Nieuw; Zilverband

Onze nieuwe niet elastische zilver band is verkrijgbaar in talloze mooie designs. Deze zilverband is bezet met zwarte pailletten. U vind dit product b..

Lees meer

11 mei Nieuw; Witte muntenband

Onze nieuwe muntenband is nu ook verkrijgbaar met witte band. Deze muntenband heeft een reliëf van Queen Elizabeth II. De munten zijn zowel in he..

Lees meer

11 mei Nieuw; Guirlande bloemetjes

Ons nieuwe guirlande bloemetjes lint is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. Deze band is niet elastisch en bestaat uit vrolijke kleine bloemetjes die sa..

Lees meer

10 mei Nieuw; Skai houtje touwtje

Nieuw skai houtje touwtje met metalen antique zilver knoop. Houtje touwtje sluitingen zijn zeer decoratief te gebruiken op o.a. jassen, mantels en vesten. ..

Lees meer

07 mei Nieuwe kniestukken voor kinderen

Diverse vrolijkenieuwe kniestukken met motiefjes zijn aan het assortiment toegevoegd.

Lees meer

07 mei Nieuwe scharen set voor 4,95€

Deze eenvoudige scharen set met een adviesprijs van 12,95€ koopt u online bij Fournituren4fun voor maar 4,95€

Lees meer

06 mei Nieuwe kleuren zigzag band

Een hele reeks nieuwe kleuren is aan de zigzag band toegevoegd. Deze is te vinden in de rubriek sierband - zigzag band

Lees meer

06 mei Nieuwe bandjes voor kids

Diverse nieuwe kinderbandjes zijn toegevoegd in de reeds uitgebreide reeks. Zowel voor jongens als voor meisjes.

Lees meer

06 mei Nieuwe Ibiza-indianenband

Nieuwe serie Ibiza-indianenband toegevoegd. Deze is te vinden in de rubriek sierband - Ibiza/indianenband.

Lees meer

06 mei Nieuwe serie Ibiza-indianenband

Nieuwe serie Ibiza indianenband. Deze is te vinden in de rubriek sierband.

Lees meer

05 mei Nieuw; Gekleurd elastiek

Nieuwe vrolijke kleuren elastiek in ons aanbod. Gekleurd elastiek kan decoratief verwerkt worden in kleding, armbandjes, etc.

Lees meer

05 mei Nieuw; Multicolor bolletjesband

Onze nieuwe bolletjesbanden zijn er in twee multicolor kleurtinten. Deze band wordt ook wel pompom band genoemd, waar de bolletjes vrolijk bewegen omdat ze..

Lees meer

05 mei Nieuw; Neon bolletjesband

Onze nieuwe bolletjesband is nu ook verkrijgbaar neon kleuren. Neon bolletjesband is een echt fun artikel en kan voor meerdere doeleinde gebruikt worden. D..

Lees meer

05 mei Nieuws; Skai biasband

Deze nieuwe skai biasband kan gebruikt worden voor de afwerking van kleding, tassen en in woninginterieur. Eventueel kan de skai biasband ook gecombineerd worde..

Lees meer

05 mei Nieuw; Skai paspelband

Onze nieuwe skai paspelband is geschikt om te verwerken in kleding, tassen, stoelen en kussens. De skai paspelband kan ook gecombineerd worden met de skai ..

Lees meer

04 mei Nieuw; Deco elastiek

Ons nieuwe deco elastiek is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze elastiek met bloemen is eenzijdig bedrukt. Elastiek met bloemen heeft een zachte huidvriendel..

Lees meer

04 mei Nieuw; Sier ritsen

Nieuwe sier ritsen in verschillende vrolijke kleurtjes. De ritsen hebben een bronskleurige ritstrekker. Deze sier ritsen zijn decoratief te gebruiken ..

Lees meer

03 mei Nieuwe ibiza-indianenband

Nieuwe serie Ibiza-indianenband toegevoegd. Deze is te vinden in de rubriek sierband - Ibiza/indianenband.

Lees meer

03 mei Nieuwe Ibiza-indianenband

Nieuwe serie Ibiza-indianenband toegevoegd. Deze is te vinden in de rubriek sierband - Ibiza/indianenband.

Lees meer

03 mei Nieuwe Ibiza-indianenband

Nieuwe serie Ibiza-indianenband toegevoegd. Deze is te vinden in de rubriek sierband - Ibiza/indianenband.

Lees meer

02 mei Nieuwe kinderbandjes voor boys

Nieuwe serie kinderbandjes toegevoegd, waaronder veel bandjes voor jongens. Deze is te vinden in de rubriek sierband.

Lees meer

02 mei Nieuwe tassenbanden

Diverse nieuwe tassenbanden zijn toegevoegd, waar onder deze gestreepte tassenband.

Lees meer

01 mei Nieuw; neon bolletjesband

Nieuw in de serie bolletjesband is deze neon bolletjesband.

Lees meer

01 mei Nieuw; neon paspel-bolletjesband

Nieuwe serie in de bolletjes-paspelband is deze neon serie.

Lees meer

01 mei Nieuw; bolletjesband met grote bollen

Deze nieuwe bolletjesband met verschillende kleuren bollen is aan de bolletjesband toegevoegd. 

Lees meer

30 apr Nieuwe elastiek met sterren

Een nieuwe breedte is aan de serie elastiek met sterren toegevoegd.

Lees meer

29 apr Nieuwe kleuren boordelastiek 70mm

Er zijn nieuwe kleuren toegevoegd aan de serie boordelastiek. Deze boordelastiek is per meter te koop en laat zich gemakkelijk verwerken aan de bovenkant van ro..

Lees meer

28 apr Nieuw; Kniestukken kids jeans

Vandaag zijn nieuwe kniestukken toegevoegd; Kniestukken kids jeans. Dit zijn opstrijkbare jeans kniestukken met een vrolijk motiefje. U vindt deze in het hoofds..

Lees meer

28 apr Nieuw; Elleboogstukken skai

Vandaag zijn nieuwe elleboogstukken toegevoegd; Elleboogstukken skai. Deze elleboogstukken moeten vast gestikt worden en zijn verkrijgbaar in verschillende..

Lees meer

28 apr Nieuw; Kids applicaties

Vandaag hebben we nieuwe applicaties toegevoegd aan het hoofdstuk kids applicaties. Deze applicaties zijn bedrukt met een leuk uiltjes motief. U vindt deze in h..

Lees meer

28 apr Nieuwe kleuren koordstoppers bal model klein

Er zijn meerdere nieuwe kleuren aan de categorie koordstoppers- bal model klein toegevoegd. Deze zijn te vinden in de rubriek koord-stoppers-uiteinden.

Lees meer

27 apr Nieuw; Kniestukken hartjes

Vandaag zijn nieuwe kniestukken toegevoegd; Kniestukken hartjes. Dit zijn opstrijkbare kniestukken in de vorm van een hartje. U vindt deze in het hoofdstuk knie..

Lees meer

25 apr Nieuwe kinderband met robot motief.

Telkens wordt ons assortiment uitgebreid met leuke kinderbandjes. Vandaag zijn deze bandjes met robot motief toegevoegd.

Lees meer

22 apr Nieuwe houtjes touwtjes sluitingen met beertjes applicaties

Deze houtje touwtje sluitingen verdienen het om even in onze nieuwsrubriek vermeld te worden omdat ze gewoon geweldig leuk zijn. Ze staan in de rubriek sie..

Lees meer

21 apr Nieuwe serie folkloreband

Vandaag zijn twee nieuwe series folkloreband band aan onze webwinkel toegevoegd. Deze fleurige sierbanden zijn heel leuk voor verwerking in Ibiza style sullen.&..

Lees meer

21 apr Nieuwe serie folkloreband

Vandaag zijn twee nieuwe series folkloreband toegevoegd. Deze zijn ook leuk om te gebruiken voor Ibiza style spullen. Ze zijn te vinden in de rubriek ..

Lees meer

21 apr Nieuwe kleuren Ibiza band

Er zijn meerdere nieuwe kleuren aan de serie Ibiza - Indianen band toegevoegd. Deze zijn te vinden in de rubriek Sierband.

Lees meer

20 apr Nieuw; elastiek met sterren

Vandaag zijn heel veel nieuwe artikelen toegevoegd, waaronder deze elastiek met sterren. U vindt deze elastiek in de rubriek elastiek.

Lees meer

20 apr Nieuw; luxe elastische biaisband

Vandaag zijn heel veel nieuwe artikelen toegevoegd, waaronder deze luxe elastische biaisband. Een nieuwproduct wat zich heel gemakkelijk laat verwerken omdat he..

Lees meer

20 apr Nieuw; jute band

Het artikel JUTE is vandaag uitgebreid met allerlei leuke jute sierbanden. Leuk voor decoratie van woninginterieur en knutselprojecten.

Lees meer

20 apr Nieuw; band met roosjes

Een geheel nieuw artikel is BAND MET ROOSJES, waar van het eerste deel vandaag ingevuld is. En er komen nog meersorten en kleuren bij!! Deze vrolijke banden zij..

Lees meer

13 apr Nieuwe Ibiza knoopjes

Er zijn nieuwe knoopjes in Ibiza style toegevoegd. Deze vindt u in de rubriek Knopen - Ibiza knopen.

Lees meer

12 apr Nieuwe siersluitingen

Nieuwe siersuitingen in de categorie "siersluitingen leer-metaal" zijn aan het assortiment toegevoegd.

Lees meer

11 apr Nieuwe applicaties

Voortdurend worden nieuwe artikelen aan ons assortiment toegevoegd, waaronder deze opstrijkbare glitter applicaties. Deze zijn te vinden in de rubriek Girl..

Lees meer

10 apr Nieuwe koordstoppers

Het artikel koordstoppers is uitgebreid met nieuwe kleuren en modellen. Er komen binnen kort nog meer soorten bij.

Lees meer

08 apr Nieuwe serie brandenburger sluitingen

Een nieuwe serie grote brandenburger sluitingen is toegevoegd aan de toch al uitgebreide reeks brandenburgers. Deze brandenburgers zijn te vinden in de categori..

Lees meer

07 apr Nieuwe western franje

Nieuwe western franje. Leuk voor kleding, tassen, poncho's, carnaval enz. Deze western franje lijkt op de suede franje maar heeft een gunstigere prijs.

Lees meer

06 apr Superleuk nieuw artikel; band deco rits

Een geweldig leuke nieuwe band is aan het hoofdstuk sierband toegevoegd; band deco rits. Deze is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Lees meer

05 apr File bij Fournituren4fun

Nieuwe applicaties bij Fournituren4fun, waar onder deze leuke serie VW kevers. 

Lees meer

04 apr Nieuw; jassenkoord met mix van kleuren

Een kleine uitbreiding in het artikel jassenkoord. Synthetisch koord met een mix van kleuren. Deze is te vinden in de rubriek koord - jassenkoord.

Lees meer

03 apr Nieuw artikel; Meubel - paspelband multicolor

Meubel - paspelband multicolor is een nieuw artikel voor het pimpen van retro meubels. Het kan gecombineerd worden met het multicolor paspelband en het multicol..

Lees meer

02 apr Nieuw artikel; multicolor paspelband

Multicolor paspelband en multicolor meubelkoord zijn nieuwe artikelen die eenvoudig met elkaar gecombineerd kunnen worden omdat ze dezelfde kleurstell..

Lees meer

01 apr Nieuw artikel; multicolor meubel koord

Multicolor meubelkoord en multicolor paspelband zijn nieuwe artikelen die met elkaar gecombineerd kunnen worden omdat ze dezelfde kleurstelling hebben. Bijzonde..

Lees meer

31 maa Nieuw artikel; deco corsages

Deco corsages,een nieuwe serie corsages bestaande uit drie series. Leuk voor decoratie van kleding, tassen, danskleding, hoeden, haren enz. Dit artike..

Lees meer

30 maa Nieuw; verenband 90mm

Het artikel verenband is uitgebreid met een nieuwe serie; verenband 90mm. De verenband wordt verkocht per meter en is leverbaar in diverse kleuren. 

Lees meer

28 maa Nieuw artikel; dik goud en zilver paspelband

Het gedraaide paspelband is uitgebreid met extra dik (10mm) paspelband in goud, antiek goud, zilver en antiek zilver. Supergaaf om te verwerken in carnavals- en..

Lees meer

26 maa Nieuwe neon kleurige mantel drukknopen

Nieuwe drukknopen in neon kleuren. Deze zijn te vinden inde rubriek knopen - mantel drukkers

Lees meer

25 maa Aapjes kijken

Nieuw decolint met aapjesmotief toegevoegd. Leuk om te gebruiken in combinatie met de fun knopen serie aap en de applicatie aap.

Lees meer

25 maa Nieuwe extra grote manteldrukkers

Deze industrial look manteldrukkers zijn supergaaf om te verwerken in kleding of tassen. Ze zijn te vinden in de rubriek knopen- mantel drukkers

Lees meer

24 maa Nieuw; neon veiligheidsspelden

Een grappig nieuw artikeltje zijn de veiligheidsspelden neon kleuren. U vindt deze in de rubriek metaalwaren-veiligheidsspelden.

Lees meer

23 maa Nieuwe kleuren katoenen meubel koord

Vandaag is het kleuren aanbod in het katoenen meubel koord 5mm flink uitgebreid.

Lees meer

22 maa Nieuw; nog meer trendy broches

Vandaag zijn enkele nieuwe items toegevoegd in het hoofdstuk "trendy broches" en "Ibiza knopen"

Lees meer

21 maa Nieuwe Kloskant Multicolor

Nieuwe rubriek in de afdeling kant in onze webwinkel bijgewerkt; Kloskant Multicolor. Kloskant is zeer decoratief te gebruiken ter afwerking van o.a. ..

Lees meer

19 maa Nieuw; Kloskant multicolor

Nieuwe rubriek in de afdeling kant in onze webwinkel; Kloskant Multicolor. Kloskant is zeer decoratief te gebruiken ter afwerking van o.a. uw kleding, lamp..

Lees meer

18 maa Nieuwe serie; Ibiza broderie

De tweede van vijf nieuwe series kant met veel vrolijke kleuren staat online. Ibiza broderie, is een trendy serie katoenen kloskant in veel vrolijke kleuren...

Lees meer

17 maa Nieuwe serie;Ibiza broderie

De eerste van vijf nieuwe series kant met veel vrolijke kleuren staat online. Ibiza broderie, is een trendy serie katoenen kloskant in veel vrolijke kleuren...

Lees meer

16 maa Nieuw; deco lint met uiltjes

Nieuw artikel toegevoegd; deco lint met uiltjes motief. Het grappige van deze serie is dat het lint een gerafeld randje heeft. U vindt dit artikel in de cate..

Lees meer

09 maa Nieuw; Deco lint met autootjes

Een leuke serie deco lint is online gezet. Een katoen look band met enkelzijdige opdruk van autootjes. U vindt deze in de categorie lint, deco lint.

Lees meer

05 maa Nieuw; guirlande hartjes

Een nieuw artikel aan de linten collectie toegeveoegd; guirlande hartjes. Heel decoratief lint met een mooie afwerking.

Lees meer

25 feb Print biasbanden per meter

Nog meer printbiasbanden zijn toegevoegd. Deze worden verkocht per meter omdat ze iets duurder zijn. Maar wel met erg leuke dessins en van een schitterende kwal..

Lees meer

24 feb Nieuw; Ruitjeskant

Nieuw artikel; ruitjeskant, een combinatie van kant en ruitjeslint. Deze vindt u terug in de categorie kant, ruitjeskant.

Lees meer

21 feb Nieuw; Geplisseerde thule

Geplisseerde thule, een combinatie van thule en kant. Door zijn flitsende kleuren voor vele toepassingen te gebruiken. U vindt deze in de categorie kant, geplis..

Lees meer

19 feb Bosjes print biasband

Er zijn weer nieuwe print biasbandjes toegevoegd. Deze zijn verpakt op bosjes van 2 meter. Deze zijn te vinden in de categorie biasband, printbiasband.

Lees meer

29 jan Nieuw; Bling Bling band

Op onze site is de bling bling band toegevoegd. Dit is een elastisch band die iets lijkt op paillettenband maar toch weer net iets anders uit ziet. Het is een u..

Lees meer

26 jan Nieuwe paillettenband

Al weer een nieuwe serie paillettenband toe gevoegd aan ons assortiment. Een niet elastische paillettenband met een geruit weefsel van draden. Leverbaar in twee..

Lees meer

24 jan Nieuw; Paillettenband zigzag band

Weer een nieuwe serie in de paillettenband; een paillettenband met een zigzag motief. Deze paillettenband is niet elastisch. Voor het vast stikken van paillette..

Lees meer

15 jan Metallic clowns knopen

Een nieuwe serie knopen is de metallic clowns knoop. Deze blingbling knopen zijn super flitsend en geven een mooi cachette aan uw carnavalspak. Ook zijn ze leuk..

Lees meer

22 dec Nieuw; uilen broches

Deze fleurige broches zijn gemaakt van vilt. Ze staan in de rubriek"trendy broches".

Lees meer

06 dec Nieuwe vintage items

Diverse nieuwe vintage items zijn toegevoegd; sierband, applicaties, knopen.

Lees meer

03 nov Fles met sok

Deze fles is gedecoreerd met een van breiwol gemaakte hoes. Ter verfraaiing van het geheel hebben we er een kiltspeld broche in verwerkt. Deze kiltspeld broches..

Lees meer

20 okt Waterproof ritsen

Een vrij nieuw produkt is de waterproof rits. Deze ritssluiting is spatwater dicht. De perfecte rits dus voor regenkleding, fiets- en reistassen, koffers, lapto..

Lees meer

18 okt Reflecterende ritsen

Een artikel dat vrijwel nog nergens anders te koop is zijn de reflecterende ritsen. Deze hebben links en rechts van de tandjes een grijze streep, die in he..

Lees meer

16 okt Metalen clipsen

In het hoofdstuk sluitingen zijn een aantal hippe metalen clipsen toegevoegd. Deze twee delige clipsen zijn te gebruiken als siersluiting voor jassen, ..

Lees meer

15 okt Oktoberfeest

De oktoberfeesten zijn begonnen. Speciaal hier voor hebben we een schitterende collectie knopen, siersluitingen, miederhaken en applicaties samen gesteld. Deze ..

Lees meer

14 okt Design 4 fun

Vandaag zijn er weer enkele decoratieve fournituren toegevoegd aan de rubriek "Design 4 fun". Gewoon even kijken.

Lees meer

13 okt Nieuw bloemenkant

Nieuwe bloemenkantjes aan ons, toch al grote, hoofdstuk bloemenkant. Erg mooi voor de verwerking van kleding, tassen, kussens en nog veel meer. De bloemen zitte..

Lees meer

13 okt Nog meer bloemenkant

Nieuwe bloemenkantjes toegevoegt aan ons, toch al grote, hoofdstuk bloemenkant. Erg mooi voor de verwerking van kleding, tassen, kussens en nog veel meer. ..

Lees meer

11 okt Katoenlook tassenband

Aan de reeds bestaande serie katoenlook tassenband van 25mm breedte is vandaag een nieuwe serie toegevoegd met een breedte van 32mm. Deze stevige band is geschi..

Lees meer

10 okt Koordstoppers

Een nieuwe serie metalen koordstoppers. Deze zijn te vinden in de rubriek koord.

Lees meer

09 okt Koord uiteinde

Vandaag zijn er onder andere een aantal decoratieve nieuwe series koord uiteinden toegevoegd. Leuk om te gebruiken bij jassen, tassen, menukaarten enz. U vindt ..

Lees meer

08 okt Kloskant

Dagelijks komen er zo'n 50 nieuwe artikelen bij op onze site. Zo ook deze nieuwe serie gekleurde kloskant. Leuk om mee te knutselen of om kleding, tass..

Lees meer

08 okt Nieuwe strass stenen gespen

Weer een uitbreiding van ons assortiment, met vandaag de strass stenen gespen. Dit zijn mooie gespen die decoratief te gebruiken zijn voor uw gehele outfit. ..

Lees meer

07 okt Nieuwe design knopen

Inmiddels heeft Fournituren4Fun een gigantisch aanbod in knopen. Vandaag zijn hier weer nieuwe artikelen bijgekomen in een geheel nieuw hoofdstukje. Design..

Lees meer

03 okt Weer nieuwe indianenbandjes

Er zijn weer nieuwe indianenbandjes binnen in leuke motiefjes. Uw tas pimpen of alles wat u bezit in boho Ibiza stijl omtoveren is a-piece-of-cake met deze mooi..

Lees meer

03 okt Nieuwe items

Vanaf vandaag weer nieuwe items op het gebied van strass steentjes; de strass sluitingen!! Deze worden middels een haakje en een oogje met elkaar bevestigd en k..

Lees meer

27 sep Nog meer kettingen

En wat dacht u van deze kettingen? Super vrolijk toch? Wij zijn zelf erg blij met onze uitbreiding op het gebied van kettingen. Deze ketting is verkrijgbaa..

Lees meer

26 sep Nieuwe kettingen

Heel blij met onze uitbreiding op het gebied van kettingen. Veel nieuwe metalen designs en multicolor kettingen. Deze ketting met allerlei kleurtjes is zo ..

Lees meer

25 sep Nieuwe strass knopen

Nieuwe kunststof / acryl strass knopen in de aanbieding. Onze strass knopen zijn leuk te gebruiken in combinatie met onze strass band, strass gespen en los..

Lees meer

24 sep Meer, meer en nog meer strass stenen knopen

Veel.. nog meer.. meest!! Vandaag zijn de resterende strass knopen met kleine strass steentjes toegevoegd in nog meer designs en kleure..

Lees meer

23 sep Nog meer parelmoer knopen

Vandaag zijn de resterende nieuwe parelmoer knopen toegevoegd in diverse afmetingen en designs voor uw blousje of knutselproject. U kunt deze knoopjes&n..

Lees meer

19 sep Nieuwe parelmoer knopen

Vandaag zijn er nieuwe parelmoer knopen toegevoegd in diverse afmetingen en alle kleuren van de regenboog voor uw blousje of knutselproject.. En er volgen ..

Lees meer

18 sep Nieuwe kids applicaties

Miaaauwww! De afgelopen tijd hebben wij veel zorg besteed aan het samenstellen van een aanbod leuke applicaties. Vandaag komen er weer een aantal bij, waar..

Lees meer

17 sep Nieuwe brandenburger sluitingen

Mooie nieuwe designs en kleuren toegevoegd aan ons brandenburger assortiment. Dit zijn mooie Chinese sluitingen die te gebruiken zijn op jassen, mantels, v..

Lees meer

16 sep Nieuwe kokos knopen

Nieuwe kokos knopen toegevoegd aan de collectie. Aparte knopen die zijn gemaakt van de schil van een kokosnoot. Unieke, natuurlijke producten van Fournituren4Fu..

Lees meer

15 sep Nieuwe barok applicaties

Er zijn weer nieuwe barok applicaties binnen. Heel speciaal is deze opstrijkbare barok band aan de meter. U kunt hiermee het hele kostuum afwerken of er juist l..

Lees meer

12 sep Nieuwe kinder knopen

Hebben jullie onze kinder knoopjes al gezien? Ze zijn echt mega schattig en ook leuk te gebruiken als 'bedeltje' bij de bekende LOOM bandjes van te..

Lees meer

12 sep Nieuwe ibiza knopen

Vandaag zijn er weer nieuwe artikelen bijgekomen. Deze ibiza knopen zijn vrolijk in hun uitstraling en kunnen voor veel dingen gebruikt worden. U kunt deze&n..

Lees meer

11 sep Nieuwe jacquard band

Vandaag worden er weer een hoop nieuwe artikelen in de shop geplaatst, waaronder deze prachtige jacquard band. Erg mooi te gebruiken voor kleding en boho / Ibiz..

Lees meer

11 sep Nieuwe houten knopen

Ons hoofdstuk knopen wordt groter en groter. Vandaag zijn de houten knopen weer uitgebreid met nieuwe designs. Check it in onze shop! U kunt deze&n..

Lees meer

10 sep Nieuwe pailletten franje

Nieuw!! Prachtige pailletten franje in 9 mooie kleuren. De franjes zijn voorzien van hologram pailletten, die schitteren wanneer hier licht op valt. Echt e..

Lees meer

10 sep Strass versiering

Een product wat tussen alle aanbod een beetje naar de achtergrond is geschoven, maar wat wel de moeite waard is om eens extra uit te lichten. Een hele..

Lees meer

08 sep Nieuwe strass stenen knopen

Vandaag weer circa 40 nieuwe, schitterende, metalen strass knopen toegevoegd in de shop. En er komt nog meer...Deze knopen zijn in..

Lees meer

05 sep Nieuwe strass broches

Nieuw!! Prachtige metalen broches met strass steentjes. In de loop van de week worden er nog meer toegevoegd. Veel kijkplezier. U kunt deze broches ..

Lees meer

04 sep Nieuwe trendy broches

Vanaf vandaag zijn er weer een hoop nieuwe broches te vinden in onze shop, waaronder deze trendy broches. Trendy broches zijn leuk te spelden op (carnavals..

Lees meer

04 sep Nieuwe brocante broches

Nieuw!! Prachtige brocante broches met kraaltjes, strass, ketting, kant, strikjes, en hoofdje. Echt een zeer decoratief product, wat heel leuk te verwerken is o..

Lees meer

03 sep Dubbele D-ringen

Er zijn weer nieuwe D-ringen binnen, waaronder deze dubbele D-ringen. D-ringen kunt u gebruiken voor tassen, koffertjes, broeken en nog veel meer. U kunt de..

Lees meer

03 sep Facebook

We zijn nu ook dagelijks te volgen op onze facebook pagina. Like, en volg ook daar onze inspiratie foto's, (win)acties, vragen en nieuwtjes. 

Lees meer

02 sep Nieuwe kiltspeld broches

Vanaf vandaag te koop: Kiltspeld broches! Deze decoratieve broches zijn leuk te gebruiken op (carnavals)jassen, colberts, vestjes, tassen, sjaals, kussens, het ..

Lees meer

01 sep Nieuwe houtje touwtje knopen

Vanaf vandaag zijn er weer nieuwe knopen te vinden in onze shop. Deze houtje touwtje knopen zijn als 'finishing touch' te gebruiken bij vesten en a..

Lees meer

01 sep Nieuwe houtje touwtje sluitingen

In de loop van vandaag zijn er weer heel veel nieuwe houtje touwtje sluitingen toegevoegd aan de shop. Nieuwe series in mooie kleuren. Heel bijzonder zijn ..

Lees meer

31 aug Nieuwe lintjes

Vanaf vandaag zijn er weer nieuwe lintjes te vinden in onze shop. Deze deco lintjes zijn o.a. als 'finishing touch' te gebruiken als versiering&nbs..

Lees meer

29 aug Textiel marker

Ons nieuwe super product: Een hoogwaardige pen met krijt om tijdelijke markeringen te maken op textiel, plastic, hout of papier. Deze is handig in gebruik ..

Lees meer

28 aug Nieuwe applicaties

De afgelopen tijd hebben wij een aanbod in applicaties samengesteld. Echte 'Fun' producten wat in onze vorige webshop nog niet te zien wa..

Lees meer

27 aug Nieuwe musketons

Vandaag zijn er weer een aantal mooie nieuwe musketons binnengekomen in diverse designs en afmetingen. Musketons kunnen zeer decoratief gebruikt worden ter..

Lees meer

26 aug Nieuw boordstof

Mooi nieuw boordstof in vrolijke streepjes is toegevoegd aan de vrolijke kleurencollectie boordstof in onze webshop. Boordstof is ideaal te gebruiken ter afwer..

Lees meer

23 aug Nieuwe biasband

Vandaag zijn er circa 100 nieuwe biasbandjes toegevoegd aan de webshop. Bandjes met mooie motiefjes in vrolijke kleuren, maar ook hele mooie natu..

Lees meer

22 aug Nieuwe kinderband

Vandaag zijn er weer een aantal vrolijke kinder sierbandjes toegevoegd aan de webshop, waaronder deze super leuke kinderband met alles van het verkeer!! Ki..

Lees meer

21 aug Nieuwe indianenband

Vandaag zijn er weer een aantal mooie, nieuwe artikelen toegevoegd aan de webshop, waaronder deze prachtige sierband / indianenband met zigzag motief. Indianenb..

Lees meer

15 aug Vernieuwde webshop online!!

Na maanden van hard werken achter de schermen, is dan eindelijk het moment aangebroken; Met enige trots delen wij u mede dat de website van Fournituren4..

Lees meer
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Fournituren4Fun
Naar boven