Machine naalden schmetz stretch dubbel 75-4.0

Schmetz naaimachine naalden staan garant voor een professioneel resultaat. Door hun ruime keuze aanbod is er altijd een geschikte naald te vinden voor elk type stof.

Op voorraad:Ja Productcode:
€ 3,50 € 2,50 € 2,07 excl. BTW
Machine naalden schmetz stretch dubbel 75-4.0 Machine naalden schmetz
Omschrijving

Machine naalden zijn er in veel soorten en maten. Het verschil in prijs is ook duidelijk een verschil in kwaliteit. Machine naalden van het merk 'Schmetz', onderscheiden zich door hun kwaliteit. Schmetz is met 160 jaar ervaring dé hoofdleverancier op het gebied van naalden. De volmaakte geometrie en perfecte afwerking van elke naald zorgen voor optimaal resultaat. Met deze machine naalden kunt u met ieder materiaal aan de slag! 

KENMERK    Deze machine naald is een tweeling naald met een scherpe punt en is door zijn speciale oog en ballpoint bijzonder geschikt voor elastische stoffen en zeer elastisch breigoed, zonder overgeslagen steken. Een dubbele naald zijn eigenlijk twee naalden gemonteerd op één as en wordt gebruikt voor het gelijktijdig maken van twee rijen steken naast elkaar. Gebruik hiervoor twee spoelen van wol en één klosje draad.
AFMETING   Deze tweeling naald heeft een totale dikte van (d) 75 / 0.75mm.en de afstand tussen de naalden is 4 mm
WASVOORSCHRIFT   NVT.
PRIJS   De prijs is per doosje.

Deel dit product:

Voorraad Productcode Productnaam Aantal Prijs incl. btw
Ja Machine naalden schmetz stretc..
€ 2,50
Fournituren4Fun
Naar boven