Machine naalden schmetz universeel dubbel 100-4.0

Schmetz naaimachine naalden staan garant voor een professioneel resultaat. Door hun ruime keuze aanbod is er altijd een geschikte naald te vinden voor elk type stof.

Op voorraad:Ja Productcode:
€ 3,50 € 2,50 € 2,07 excl. BTW
Machine naalden schmetz universeel dubbel 100-4.0 Machine naalden schmetz
Omschrijving

Machine naalden zijn er in veel soorten en maten. Het verschil in prijs is ook duidelijk een verschil in kwaliteit. Machine naalden van het merk 'Schmetz', onderscheiden zich door hun kwaliteit. Schmetz is met 160 jaar ervaring dé hoofdleverancier op het gebied van naalden. De volmaakte geometrie en perfecte afwerking van elke naald zorgen voor optimaal resultaat. Met deze machine naalden kunt u met ieder materiaal aan de slag! 

KENMERK    Deze machine naald is een tweeling naald geschikt voor katoen, linnen, flanel, jersey en synthetische stoffen. Wij adviseren dikte 60 en 70 te gebruiken voor de dunne stoffen in combinatie met dun garen. Dikte 80 en 90 is er voor normale tot middeldikke stoffen en dikte 100 of hoger voor dikke stoffen in combinatie met extra sterk garen. Een dubbele naald zijn eigenlijk twee naalden gemonteerd op één as en wordt gebruikt voor het gelijktijdig maken van twee rijen steken naast elkaar. Gebruik hiervoor twee spoelen van wol en één klosje draad.
AFMETING   Deze tweeling naald heeft een totale dikte van (d) 100 / 1.0mm. en de afstand tussen de naalden is 4 mm
WASVOORSCHRIFT   NVT.
PRIJS   De prijs is per doosje.

Deel dit product:

Voorraad Productcode Productnaam Aantal Prijs incl. btw
Ja Machine naalden schmetz univer..
€ 2,50
Fournituren4Fun
Naar boven