Mogelijk vertraging bezorging PostNL

Prym Vergrootglas met ledlamp en staander - 610384

Deze tafelmodel loeplamp met staander van Prym komt uitstekend van pas bij nauwkeurige werkzaamheden voor uiteenlopende hobby’s en bezigheden, zoals borduren, naaien, sieraden maken, modelbouw, lezen of het maken van legpuzzels Lees meer
Special Price 49,50 Regular Price 62,00
per stuk / incl. btw
Productcode: MCE.19169
Koop er 3 en ontvang 20% korting
Europa’s grootste fournituren webwinkel
 • Het grootste assortiment
 • De laagste prijzen
 • Snelle levering uit eigen voorraad
 • Jarenlange ervaring, sinds 1947
 • Lage verzendkosten Nederland €4,50
Altijd laag geprijsd
20% korting
Beschrijving
Productcode: MCE.19169

Deze tafelmodel loeplamp met staander van Prym komt uitstekend van pas bij nauwkeurige werkzaamheden voor uiteenlopende hobby’s en bezigheden, zoals borduren, naaien, sieraden maken, modelbouw, lezen of het maken van legpuzzels. Aan de hand van twee scharnieren zijn de staander en loep zo te plaatsen dat het zeer heldere licht optimaal op het werk valt - dat maakt lang en ontspannen werken mogelijk, ook op dagen dat het daglicht te wensen over laat.

De ledlamp heeft een laag energieverbruik en lange levensduur en dankzij de brede voet staat de handwerkloep stabiel op tafel. De loeplamp is gemaakt van kunststof en de lens kan met een klepje aan de bovenkant worden afgedekt, zodat hij ook gewoon als tafellamp kan worden gebruikt.

De lens heeft een diameter van 9,5cm en geeft een tweevoudige vergroting; daarbinnen geeft een tweede, kleinere lens een viervoudige vergroting. 

KLEUR / KENMERK    Wit - Veelzijdig verlicht vergrootglas.
PRYM NUMMER   610 384
AFMETING    De lens heeft een diameter van 9,5cm en geeft een tweevoudige vergroting; daarbinnen geeft een tweede, kleinere lens een viervoudige vergroting.
WASVOORSCHRIFT    n.v.t.
PRIJS   De prijs is per stuk.

Productinformatie
 • Voorraad:
  Op voorraad
 • Merk:
  PRYM
 • Extra info:
  Altijd laag geprijsd, 20% korting
More attributes
Search engine powered by ElasticSuite