Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Band (diversen)

In deze categorie staan verschillende soorten banden. Zo vindt u hier stootband, drukknopen band, haken- en ogen band, lusjes band en reflecterende band.

Stootband, een beschermband, is toepasbaar op broekspijpen om de zoom te beschermen tegen slijtage (door schoenen). Om te voorkomen dat de rand van uw broek snel slijt, dient de dikke rand van de stootband minimaal onder de broek uit te steken om zo de slijtage op te vangen.

Drukknopenband is een synthetische band waarin kunststof drukkers verwerkt zitten. Drukknopenband bestaat uit twee helften, welke in elkaar gedrukt worden.

Haken- en ogenband bestaat uit twee helften. Aan de ene helft zitten de haken en aan de andere zijde de ogen. De haken en ogen zijn van roestvrij materiaal. Haken- en ogenband wordt gebruikt als sluiting. Oorspronkelijk werd het gebruikt voor lingerie. Tegenwoordig wordt het ook vaak gebruikt als sluiting van kledingstukken.

Ogenband is een katoenen keperband waarin ringen bevestigd zitten. Het band wordt gebruikt voor decoratie van themakleding zoals steampunk. Ook voor lingerie, tassen en als decoratie langs broekspijpen is het ogenband bruikbaar.

Lusjesband kan worden gebruikt als decoratieve sluiting in combinatie met hele kleine knoopjes. Meestal wordt de lusjesband zichtbaar vast gestikt langs de rand zo dat deze tevens een decoratief effect heeft.

Reflecterend band wordt gebruikt als licht weerkaatsend band langs bijvoorbeeld regenkleding, fietstassen, motorkleding, hondentuigjes of rugzakken. Het reflectie band is bij daglicht grijs van kleur maar geeft een heldere witte kleur als er in het donker licht op schijnt. Het verhoogt de veiligheid in het donker in het verkeer omdat u beter zichtbaar wordt voor medeweggebruikers.

 

LET OP; indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Al deze banden bestel je snel en voordelig bij Fournituren4fun®.

 

Search engine powered by ElasticSuite