Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Paspelband

Paspelband is een sierband die is opgebouwd uit een plat band waarbij aan één zijde een verdikking zit. Het band wordt zodanig vast gestikt dat alleen de verdikking zichtbaar blijft. Op deze wijze wordt een decoratie gecreëerd die lijkt alsof er koord langs gestikt werd. Behalve voor kleding wordt paspelband ook veel gebruikt in woninginterieur.

De meeste paspelbanden worden verkocht per meter en per rol/kaart. Als u meerdere meters bestelt, zullen we proberen om dit zoveel mogelijk aan één stuk te leveren. Het kan voorkomen dat een rol of kaart uit meerdere stukken bestaat.

LET OP: Indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

De satijnen paspelband, lurex paspelband en katoenen paspelband zijn vrij dun en worden vooral in kleding verwerkt. De skai paspelband wordt vaak voor verwerking in autozittingen gebruikt. De dikkere soorten paspelband worden vooral langs meubels en kussens verwerkt.

De goedkoopste en mooiste paspelband bestel je snel en heel goedkoop bij Fournituren4fun®.