Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Strass banden

Strass banden zijn kunststof banden en koorden welke gebruikt worden ter verfraaiing van kleding, hoeden en knutselprojecten. Omdat deze van kunststof zijn gemaakt kunnen ze niet met een naaimachine vast gestikt worden. Meestal wordt dit met een lijmpistool of textiellijm vast  gelijmd. In de strass banden zijn nogal wat verschillende modellen, kleuren en breedtes verkrijgbaar.  

De brede strassbanden kunnen in alle richtingen afgeknipt worden. Het is dus ook mogelijk er kleinere stukken uit te knippen en deze te gebruiken als decoratie. Bijvoorbeeld voor het maken van Steampunk, hoeden of carnavalskleding. Met een beetje creativiteit maak je zelf de leukste dingen.

Het strass stenen band is een uitzondering in dit hoofdstuk. Dit is band waar acryl strass stenen op vast gestikt zitten. Het wordt gestikt op (feest)klediing, tassen en carnavalskleding.

LET OP; indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Strass banden in alle soorten bestel je snel en voordelig bij Fournituren 4 fun®.