Mogelijk vertraging bezorging PostNL

Schuifpassanten-schuifgespen

Schuifpassanten worden gebruikt om de uiteindes van riemen en bandjes op hun plaats te houden. Meestal worden deze in combinatie met gespen gebruikt. Schuifpassanten zijn verkrijgbaar in kunststof en metaal. Indien de schuifpassanten gebruikt worden voor materialen waarbij er veel spanning op komt, adviseren we de heavy duty passanten te kiezen. Er zijn verschillende breedtes verkrijgbaar.

Schuifgespen worden gebruikt als gesp zonder pin, waarbij er een mogelijkheid is de band of riem te verschuiven in de gesp. Er zijn verschillende materialen en breedtes verkrijgbaar. De schuifgespen worden vaak gebruikt in combinatie met parachutegespen, tassenband en parachuteband.  Als het belangrijk is dat de gesp licht van gewicht is kan het beste gekozen worden voor kunststof schuifgespen of laddergespen. De metalen schuifgespen worden meestal gebruik voor tassen e.d. omdat ze ook decoratief uit zien. Er kan gekozen worden uit brons kleur en zilver/chroom kleur. Ook zijn er een aantal heavy duty varianten voor zware materialen zoals paardentuig.

De afmetingen welke bij de schuifpassanten, schuifgespen en laddergespen staan, zijn doorvoermaten. Bij een aantal soorten staan staffelkortingen voor grootverbruik.

Schuifpassanten, schuifgespen en laddergespen bestel je snel en goedkoop bij Fournituren 4 fun®.

Search engine powered by ElasticSuite