Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Metalen en kunststof parachutegespen

Kunststof parachute gespen

Kunststof parachute gespen zijn gespen welke uit twee kunststof onderdelen bestaan welke met elkaar verbonden worden door deze in elkaar te klikken. Tevens hebben deze parachutegespen de mogelijkheid om de band aan één zijde van de gesp aan te sjorren. Parachutegespen worden voor de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt, bijvoorbeeld rugzakken, tenten, motortassen, kleding, heuptasjes, enz. Vaak worden parachutegespen gebruikt in combinatie met kunststof schuifgespen, kunststof passanten, tassenband en parachuteband.

Metalen parachutegespen

Metalen parachutegespen zijn parachutegespen welke in een enorm stevige metalen uitvoering gemaakt zijn. De grotere maten (25mm en 38mm) kunnen zelfs een trekkracht van 200 kilogram verdragen. Metalen parachutegespen zijn wel zwaarder van gewicht dan de kunststof gespen. Stalen parachute gespen bevriezen niet bij temperaturen onder de 0°C. Stalen parachute gespen zijn te gebruiken bij bijvoorbeeld tassen of kleding maar ook in de paardensport kunnen ze goed van pas komen.

Bij het bestellen van een parachutegesp dient u rekening te houden met de breedte van de band welke door de gesp heen moet passen. Zodoende zijn de afmetingen welke bij onze parachutegespen staan altijd de doorvoermaten. Dus niet de buitenafmetingen.

Parachutegespen worden vaak in combinatie gebruikt met tassenband of parachuteband.  Maar let op; niet elke combinatie van gesp en band is mogelijk. Soms kunnen banden te dik of te dun zijn, waardoor ze moelijk door de gespen schuiven, of juist te snel verschuiven. Indien u zeker wilt zijn van de juiste combinatie, adviseren we om even contact op te nemen, voordat u de bestelling plaatst. Dan kijken we vooraf of de gekozen combinatie goed werkt. Vergeet niet om de productcode van de gekozen producten te vermelden. Deze MCE-nummers staan onder de afbeelding van het product.

Parachutegespen bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite