Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Metalen manteldrukkers

Manteldrukkers, ook bekend als aannaaidrukkers, zijn een type sluiting die vaak gebruikt wordt op kledingstukken en accessoires. Ze bestaan uit twee delen die in elkaar klikken om een sluiting te vormen. Manteldrukkers worden meestal met naald en draad op het textiel genaaid.

De metalen variant is bijzonder populair vanwege de stevigheid en duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor zwaardere kledingstukken zoals jassen, tassen, vesten en truien. Ze worden niet alleen functioneel gebruikt maar ook vaak als decoratieve elementen toegevoegd, dankzij hun beschikbaarheid in verschillende kleuren en afwerkingen.

Bij ons vindt u diverse maten metalen manteldrukkers van het gerenommeerde merk Koh-I-Noor. Dit Europese kwaliteitsmerk was ruim 100 jaar geleden de uitvinder van deze drukknopen en staat nog steeds bekend om de beste kwaliteit aannaaidrukkers.

We adviseren de drukkers vast te stikken met extra sterk garen.

De grote maten metalen manteldrukkers worden vaak als decoratieve sluiting voor tassen, jassen, vesten en truien gebruikt. Daarom worden deze in allerlei mooie metaalkleuren geproduceerd.

De afmetingen die bij de mantel drukkers staan zijn de doorsnedes van de drukknopen.

Manteldrukkers bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.