Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Houtje touwtje sluitingen

Houtje touwtje sluitingen zijn decoratieve sluitingen voor kleding, tassen en rugzakken. Een houtje touwtje sluiting bestaat uit twee onderdelen, een lus en een knevel. Bij het vast stikken van houtje touwtjes is het van belang dat deze rondom door de stukjes skai, canvas, suede of leer vast gestikt worden, waarbij ook door de touwtjes gestikt dient te worden. Als deze niet door de touwtjes vast gestikt worden zullen de touwtjes na verloop van tijd los gaan.

De afmetingen die bij de houtje touwtjes staan zijn de buitenafmetingen van beide onderdelen te samen, in gesloten toestand. Deze afmetingen kunnen iets afwijken van de werkelijkheid.

Er zijn verschillende soorten houtje touwtjes. Er is een serie kinderhoutje touwtjes met een kleinere afmeting in veel vrolijke kleuren welke speciaal bedoelt is als sluiting voor kinderjassen en kindervesten. Voor de volwassenen zijn er de suede houtje touwtjes, de canvas houtje touwtjes en de skai houtje touwtjes. Deze indeling is gemaakt naar gelang het materiaal waar de houtje touwtjes van gemaakt zijn. Onze houtjes touwtjes zijn van mooie kwaliteit en kunnen uw kledingstuk een geheel nieuwe look geven.

Houtjes touwtjes zijn eenvoudig en goedkoop te bestellen bij Fournituren 4 fun®.

Behalve houtjes touwtjes zijn op de deze site met fournituren nog veel andere siersluitingen te vinden. Het loont de moeite om ook hier eens naar te kijken.

Search engine powered by ElasticSuite