Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Applicaties / Opstrijkbare emblemen / Strijkapplicaties

 

Applicaties en strijkapplicaties worden gebruikt ter verfraaiing van kleding, tassen, rugzakken, petten enz.

Fournituren4fun® heeft een enorm aanbod in allerlei verschillende soorten opstrijkbare emblemen. Waarschijnlijk is ons aanbod het grootste in opstrijk applicaties en emblemen dat u online zult vinden. Doorgaans hebben we zo'n 3000 verschillende dessins uit voorraad leverbaar.

Er zijn leuke opstrijkapplicaties voor baby's, kinderen en voor volwassenen. Nieuw in ons assortiment zijn stoere strijkemblemen voor motorjassen en voor jeans.

Zowel paillettenapplicaties als goud- en zilver applicaties worden voornamelijk gebruikt voor carnaval en feestkleding. Er is een enorme keuze in deze strijkbare en niet strijkbare emblemen, zodat ieder zijn eigen carnavalskleding een geheeleigen look kan geven. Vooral in combinatie met paillettenbanden of goud en zilver sierbanden kunnen de mooiste creaties gemaakt worden.

Verder zijn er nog reflecterende opstrijkapplicaties welke gebruikt worden voor rugzakken en schooltassen omdat ze decoratief zijn en ook de verkeersveiligheid bevorderen.

Kunststof applicaties zijn niet strijkbaar en kunnen het beste met textiellijm bevestigd worden.

Ook zijn er een groot aantal trendy applicaties voor kleding, tassen en Oktoberfeestkleding. Deze zijn ook erg leuk om te combineren met andere accessoires voor Oktoberfeesten die we online hebben staan.

De inzetstukken pailletten applicaties worden voornamelijk gebruikt voor de rugpanden of halslijnen kledingstukken. Hiermee kunt u een kledingstuk op een eenvoudige en betaalbare manier pimpen. 

Niet al onze applicaties zijn strijkbaar. De exacte informatie hieromtrent staat in de omschrijving van elk afzonderlijk product. 

Opstrijkbare applicaties zijn heel gemakkelijk aan te brengen:

  • Leg uw applicatie op de gewenste plek, met het motief naar boven gericht. 
  • Stel het strijkijzer in op de temperatuur voor katoen.
  • Dek de applicatie af met een dunne doek en strijk 30 sec over de applicatie.
  • Indien mogelijk de stof binnenstebuiten keren en nogmaals 30 sec strijken aan de achterzijde. Voor gebruik goed laten afkoelen.

LET OP: Strijk deze applicaties niet op hittegevoelige synthetische stoffen als PVC, Nylon, Acetaat of Rayon!

De mooiste collectie strijkapplicaties en applicaties vind je online bij Fournituren4fun®.

 

Search engine powered by ElasticSuite