Applicaties / strijkemblemen / strijkapplicaties

Applicaties en strijkapplicaties worden gebruikt ter verfraaiing van kleding, tassen, rugzakken, petten enz. Fournituren 4 fun® heeft een enorm aanbod in allerlei verschillende soorten strijkemblemen.

Er zijn leuke opstrijkapplicaties voor kinderen en voor volwassenen. Variërend van stoer tot lief. Paillettenapplicaties, goud en zilver strijkapplicaties worden voornamelijk gebruikt voor carnaval en feestkleding. Er zijn reflecterende opstrijkapplicaties welke gebruikt worden voor rugzakken en schooltassen omdat ze decoratief zijn en ook de verkeersveiligheid bevorderen. Kunststof applicaties zijn niet strijkbaar en kunnen het beste met textiellijm bevestigd worden. Ook zijn er een groot aantal trendy bloem applicaties voor kleding, tassen en Oktoberfeestkleding. De inzetstukken pailletten applicaties worden voornamelijk gebruikt voor de rugpanden of halslijnen kledingstukken.

Niet al onze applicaties zijn strijkbaar. De exacte informatie hieromtrent staat in de omschrijving van elk afzonderlijk product.

De mooiste collectie strijkapplicaties en applicaties vind je online bij Fournituren 4 fun®.

Tip; Op hittegevoelige stoffen mogen geen applicaties gestreken worden.