Applicaties / Opstrijkbare emblemen / Strijkapplicaties

Applicaties en strijkapplicaties worden gebruikt ter verfraaiing van kleding, tassen, rugzakken, petten enz. Fournituren4fun® heeft een enorm aanbod in allerlei verschillende soorten opstrijkbare emblemen.

Er zijn leuke opstrijkapplicaties voor kinderen en voor volwassenen. Variërend van stoer tot lief. Paillettenapplicaties, goud en zilver strijkapplicaties worden voornamelijk gebruikt voor carnaval en feestkleding. Er zijn reflecterende opstrijkapplicaties welke gebruikt worden voor rugzakken en schooltassen omdat ze decoratief zijn en ook de verkeersveiligheid bevorderen.

Kunststof applicaties zijn niet strijkbaar en kunnen het beste met textiellijm bevestigd worden.

Ook zijn er een groot aantal trendy bloem applicaties voor kleding, tassen en Oktoberfeestkleding. De inzetstukken pailletten applicaties worden voornamelijk gebruikt voor de rugpanden of halslijnen kledingstukken.

Niet al onze applicaties zijn strijkbaar. De exacte informatie hieromtrent staat in de omschrijving van elk afzonderlijk product.

Opstrijkbare applicaties zijn heel gemakkelijk aan te brengen:

  • Leg uw applicatie op de gewenste plek, met het motief naar boven gericht. 
  • Stel het strijkijzer in op de temperatuur voor katoen.
  • Dek de applicatie af met een dunne doek en strijk 30 sec over de applicatie.
  • Indien mogelijk de stof binnenstebuiten keren en nogmaals 30 sec strijken aan de achterzijde. Voor gebruik goed laten afkoelen.

LET OP: Strijk deze applicaties niet op hittegevoelige synthetische stoffen als PVC, Nylon, Acetaat of Rayon!

De mooiste collectie strijkapplicaties en applicaties vind je online bij Fournituren4fun®.