Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Lint

Lint is een echt fun artikel in de fourniturenbranche. Er zijn veel soorten lint in allerlei verschillende materialen. We hebben deze ingedeeld zijn naar materiaal, zo dat ze gemakkelijk te bestellen zijn.

Het meest gebruikte lint is het satijnen lint, welk in allerlei breedtes en kleuren te koop is. Goud- en zilver lint en metallic fluweel voor kerst en carnaval. Floral lint, jute lint en ruitjes lint voor woningdecoratie, rood-geel-groen lint voor carnaval. Guirlande lint voor het pimpen van vaasjes, potjes, enz. Het mooie vintage lint met klassieke patronen, wordt vooral gebruikt voor interieur decoratie. En tenslotte zijn er allerlei lieve en stoere lintjes en bandjes die geweldig zijn om te verwerken aan kinderspullen.

LET OP; indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Of het nu stoere, lieve, leuke, blinkende of klassieke linten zijn die u zoekt, u vindt ze allemaal bij Fournituren 4 fun®.

Search engine powered by ElasticSuite