Mogelijk vertraging bezorging PostNL

Klantenservice

Bij PostNL is er mogelijk vertraging bij het bezorgen van uw bestelling. Hier hebben we uiteraard geen invloed op. We verzoeken u vriendelijk geduld te hebben. Onze excuses voor het ongemak!

Heeft u een vraag? Wellicht staat het antwoord op uw vraag in onderstaande veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Veelgestelde vragen

Uw bestelling zal, mits voorradig, zo snel mogelijk naar u worden verzonden. Zodra uw bestelling is betaald verzenden we uw pakketje in de meeste gevallen binnen 1 werkdag (maandag t/m vrijdag). Indien we niet in staat zijn om uw bestelling snel te versturen geven we u hiervan een bericht per telefoon of per e-mail.

We ontvangen soms klachten over de trage bezorging door PostNL, dit ondanks dat we alles met de 24-uurs service sturen. We hebben hieromtrent al meermaals contact opgenomen met de klantenservice van PostNL, maar het enige argument dat men heeft is dat het erg druk is. Hier hebben we uiteraard geen invloed op. We verzoeken u dan ook vriendelijk het afleveradres te controleren en indien dit juist is geduld te hebben. De zendingen worden vrijwel altijd bezorgd, ook al kan het in sommige gevallen iets langer duren.

Alle artikelen die u in onze webshop aantreft leveren we uit eigen voorraad. Als het om grote bestellingen gaat kan het gebeuren dat een artikel niet voldoende op voorraad is. Dit kan ook gebeuren indien er net voor u een grote bestelling van een bepaald artikel heeft plaatsgevonden. Indien dit het geval is nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op en gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Binnengekomen orders worden meteen verwerkt, waardoor het niet mogelijk is nog iets toe te voegen.

Wij versturen altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling, dit is een geautomatiseerd proces. Het komt echter voor dat onze e-mail in een spambox terecht komt. Kijk daarom altijd even of u onze e-mail terug vindt in de spamfilter van uw e-mail programma.

Indien u gebruik maakt van een Hotmail of Gmail e-mail adres kijk dan ook eens in de "ongewenst", "reclame", of "overige" map. Grote kans dat daar onze e-mail te vinden is.

Helaas kunnen we niet veranderen dat onze e-mail terecht komt in spambox of reclame map. Zelf kunt u dit wel oplossen door in uw e-mail programma aan te geven dat u onze e-mail in een andere map wenst te ontvangen.

Indien u desondanks geen e-mail heeft ontvangen neem dan even contact met ons op. Wellicht heeft u een foutje gemaakt bij het invullen van uw e-mail adres.

Omdat producten die u per meter koopt voor u op maat worden afgeknipt is het niet mogelijk deze te retourneren. Indien u een hele kaart/verpakking/rol koopt kan dit vanzelfsprekend wel.

Wij attenderen u erop dat kleuren zoals u deze op uw scherm ziet kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Dit kan onder andere komen door de instellingen van uw beeldscherm. Ook kunnen we niet garanderen dat, indien u een artikel in twee verschillende orders bestelt, de kleuren exact hetzelfde zijn. Dit in verband met het gebruik van verschillende verfbaden.

Nee, we zullen uw bestelde meters altijd zo veel mogelijk aan één stuk leveren. Houd er wel rekening mee dat er een maximaal aantal meters op een kaart/verpakking/rol zit. Indien er 20 meter op een rol zit kunnen we geen 25 meter aan één stuk leveren. De lengte die op een kaart/verpakking/rol zit staat meestal beschreven bij het artikel.

De kosten die gemaakt worden voor het verzenden van uw bestelling moeten op de een of andere manier betaald worden. PostNL en DHL doen dit immers niet gratis.

De meeste webwinkels berekenen de transportkosten door in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen, zoals gebeurt bij vele andere webwinkels.

Dit vinden wij echter niet eerlijk. Op deze manier worden namelijk klanten die grotere bestellingen plaatsen gestraft, doordat er aan hen eigenlijk te veel verzendkosten worden berekend.

Webwinkels die geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de “gratis verzending”. Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

De webshop van Fournituren4fun® is ingericht voor de particuliere klant. Fournituren4fun® is een Nederlands bedrijf. We verstrekken geen BTW vrije facturen aan buitenlandse klanten die een bestelling plaatsen in onze webshop.

Bij uw bestelling ontvangt u per e-mail een BTW factuur met Nederlandse BTW. Met deze factuur kunt u de BTW in uw eigen land terugvorderen bij uw belastingdienst.

Indien u een BTW vrije factuur wenst te ontvangen kunt u een bestelling plaatsen buiten de webshop om. Download in dat geval HIER het bestelformulier en stuur deze ingevuld naar ons terug (u kunt dit formulier met Acrobat Reader invullen). We maken vervolgens voor u een BTW vrije factuur en nadat deze is voldaan zullen we de bestelde producten zo spoedig mogelijk naar u verzenden. Het minimale order bedrag is in dat geval €100,- (excl. BTW). Graag attenderen we u erop dat voor zakelijke klanten niet de leveringsvoorwaarden gelden zoals voor particuliere klanten inzake het retourneren van goederen.

Indien u een bestelling wenst te betalen met PayPal is het minimale orderbedrag € 25,-. Tevens brengen wij 4% extra kosten in rekening. Dit in verband met de hoge transactiekosten van PayPal.

Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen, we hebben geen afhaal- of bezoekadres.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem gerust contact met ons op, we proberen tijdens kantooruren zo spoedig mogelijk uw vraag te beantwoorden. Heeft u een vraag of opmerking over uw bestelling? Vergeet dan a.u.b. niet het ordernummer te vermelden voor een snelle afhandeling.

Contact

Search engine powered by ElasticSuite