Klantenservice

Heeft u een vraag? Wellicht staat het antwoord op uw vraag in onderstaande veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Veelgestelde vragen

Zodra uw bestelling is betaald ontvangt u uw pakketje in de meeste gevallen binnen 1 á 2 werkdagen. Dit geld voor alle bestellingen binnen Nederland. Bestellingen naar België worden in circa 1 á 3 werkdagen afgeleverd, voor de overige landen is de levertijd 3 á 5 werkdagen.

Bij het betalen via bankoverschrijving moet u er rekening mee houden dat het tot 3 dagen kan duren voordat uw geld op onze rekening staat. Daarna gaan we pas over tot het verzenden van uw bestelling.

Alle artikelen die u in onze webshop aantreft leveren we uit eigen voorraad. Als het om grote bestellingen gaat kan het gebeuren dat een artikel niet voldoende op voorraad is. Dit kan ook gebeuren indien er net voor u een grote bestelling van een bepaald artikel heeft plaatsgevonden. Indien dit het geval is nemen we zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u op en gaan we op zoek naar een passende oplossing.

De kosten die gemaakt worden voor het verzenden van uw bestelling moeten op de een of andere manier betaald worden. PostNL en DHL doen dit immers niet gratis.

De meeste webwinkels berekenen de transportkosten door in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen, zoals gebeurt bij vele andere webwinkels.

Dit vinden wij echter niet eerlijk. Op deze manier worden namelijk klanten die grotere bestellingen plaatsen gestraft, doordat er aan hen eigenlijk te veel verzendkosten worden berekend.

Webwinkels die geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de “gratis verzending”. Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Wij versturen altijd per e-mail een bevestiging van uw bestelling, dit is een geautomatiseerd proces. Het komt echter voor dat onze e-mail in een spambox terecht komt. Kijk daarom altijd even of u onze e-mail terug vindt in de spamfilter van uw e-mail programma.

Indien u gebruik maakt van een Gmail of Hotmail e-mail adres kijk dan ook eens in de “reclame” of "overige" map. Grote kans dat daar onze e-mail te vinden is.

Helaas kunnen we niet veranderen dat onze e-mail terecht komt in spambox of reclame map. Zelf kunt u dit wel oplossen door in uw e-mail programma aan te geven dat u onze e-mail in een andere map wenst te ontvangen.

Indien u desondanks geen e-mail heeft ontvangen, neem dan even contact met ons op. Wellicht heeft u een foutief e-mail adres doorgegeven.

Omdat producten die u per meter koopt voor u op maat worden afgeknipt is het niet mogelijk deze te retourneren. Indien u een hele kaart/verpakking/rol koopt kan dit vanzelfsprekend wel.

Wij attenderen u erop dat kleuren zoals u deze op uw scherm ziet kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Dit kan onder andere komen door de instellingen van uw beeldscherm. Ook kunnen wij niet garanderen dat, indien u een artikel in twee verschillende orders bestelt, de kleuren exact hetzelfde zijn. Dit in verband met het gebruik van verschillende verfbaden.

Nee, we zullen uw bestelde meters altijd aan één stuk leveren. Houd er wel rekening mee dat er een maximaal aantal meters op een kaart/verpakking/rol zit. Indien er 20 meter op een rol zit kunnen we geen 25 meter aan één stuk leveren. De lengte die op een kaart/verpakking/rol zit staat meestal beschreven bij het artikel.

Binnengekomen orders worden meteen verwerkt, waardoor het niet mogelijk is nog iets toe te voegen.

Fournituren4fun is een Nederlands bedrijf. We verstrekken geen BTW vrije facturen aan buitenlandse klanten. Bij uw bestelling ontvangt u een BTW factuur met Nederlandse BTW. Met deze factuur kunt u de BTW in uw eigen land terugvorderen bij uw belastingdienst.

Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen, we hebben geen afhaal- of bezoekadres.

Nieuwe webshop

Heeft u een nieuw wachtwoord aangevraagd?

I.v.m. veiligheid en privacywetgeving dient u zelf een nieuw wachtwoord aan te vragen. Klik rechtsboven op "Mijn account" en klik op "login" + "Wachtwoord vergeten" of klik op deze link. Vul bij E-mail het e-mailadres in dat aan uw account gekoppeld is en klik op wachtwoord resetten. U ontvangt op het opgegeven e-mailadres een link om uw wachtwoord te resetten.

Heeft u de spamfolder / ongewenste e-mail map van uw e-mail account al gecheckt en heeft u het juiste e-mail adres gebruikt? Neem dan even contact met ons op zodat we het voor u kunnen nakijken. Vermeld altijd het e-mail adres dat gekoppeld is aan uw account.

Wilt u graag snel een bestelling plaatsen kunt u dit ook altijd als gast doen.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of opmerking over uw bestelling? Vermeld dan altijd de naam waarop de bestelling is geplaatst en het order- of factuurnummer.

Contact