Retourneren

Fournituren4Fun doet er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over onze artikelen in onze webwinkel. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan deze worden geretourneerd.
Dit is uitgezonderd producten die voor u op maat gemaakt zijn.
Geknipte meterwaren worden niet gecrediteerd of geruild!

Fournituren4Fun stort vervolgens het bedrag van het artikel terug op uw rekening. Het kan enkele dagen duren om dit te verwerken.

Voorwaarden

Voor retourneren gelden enkele voorwaarden:
 
1. Het artikel moet per omgaande, uiterlijk binnen de termijn van 14 dagen (gerekend vanaf het moment van ontvangst voor de klant op het bezorgadres) worden teruggezonden.
 
2. Het artikel is onbeschadigd en ongebruikt.

Wat moet u doen?

Als u een artikel wilt retourneren dient u contact met ons op te nemen en ontvangt u van ons een retourformulier.
De kosten voor het versturen van een geretourneerde bestelling zijn voor eigen rekening. Wij adviseren u om de artikelen retour te sturen met een track en trace code, zodat het pakket altijd te traceren is. Retourzendingen die niet door ons ontvangen worden, kunnen we niet vergoeden!

Vermeld bij uw retourzending altijd naam, adres en indien mogelijk het factuurnummer.
Indien het een buitenlandse zending betreft graag ook het IBAN en BIC nummer van uw bank.

Retouradres:
 
Fournituren4Fun
Kopenhagenstraat 95
6135LL SITTARD
Nederland

Geld terug

Het geld van een retourzending wordt teruggestort op uw rekening zodra de artikelen in goede staat zijn ontvangen. Als u een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen dan kunt u dat aangeven en lossen wij dit voor u op. Bij retourzending wegens beschadiging of verkeerde levering ontvangt u het aankoopbedrag van het artikel terug.

Vervangend artikel bij ruiling

Indien u een artikel wenst te vervangen voor een ander artikel verzoeken wij u eerst het te retourneren artikel terug te sturen. Vervolgens retourneren wij het aankoopbedrag, op uw rekening. Daarna kunt u het gewenste artikel opnieuw bestellen in onze webshop.
Fournituren4Fun
Naar boven