Retourneren

Fournituren4fun® doet er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over onze artikelen in onze webwinkel. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan deze vanzelfsprekend worden geretourneerd. Dit met uitzondering van producten die voor u op maat gemaakt zijn, speciaal voor u zijn besteld, geknipte producten, geknipte meterwaren en (naaimachine)lampjes. Lampjes kunnen om technische redenen niet worden geruild/geretourneerd.

Retourneren is uitgezonderd producten die voor u op maat gemaakt zijn.
Geknipte meterwaren worden niet gecrediteerd of geruild.

We storten het bedrag van het artikel dat u retourneert (zodra we deze retour ontvangen hebben) terug op uw rekening. Het kan enkele dagen duren om dit te verwerken.


Voorwaarden

 

Voor retourneren gelden enkele voorwaarden:

Het artikel moet per omgaande, uiterlijk binnen de termijn van 14 dagen (gerekend vanaf het moment van ontvangst voor de klant op het bezorgadres) worden teruggezonden.

Het artikel is ongebruikt, onbeschadigd en in de originele (onbeschadigde) verpakking.


Wat moet u doen?

Als u een artikel wilt retourneren kunt u onderstaand een retourformulier downloaden.

 

De kosten voor het versturen van een geretourneerde bestelling zijn voor eigen rekening. Wij adviseren u om de artikelen retour te sturen met een track & trace zodat het pakket altijd te traceren is. Retourzendingen die niet door ons ontvangen worden kunnen we vanzelfsprekend niet vergoeden.

Het geld van een retourzending wordt teruggestort op uw rekening zodra de artikelen in goede staat zijn ontvangen. U ontvangt het bedrag terug via de door u gebruikte betaalmethode. Heeft u bijvoorbeeld betaald via iDeal, dan boeken we het geld terug op de rekening die u voor het afronden van de betaling heeft gekozen.

Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in. Indien het een buitenlandse zending betreft ontvangen we ook graag het BIC nummer van uw bank.

Het retouradres is:

Fournituren4Fun
Kopenhagenstraat 95
6135LL SITTARD
Nederland


Geld terug

 

Het geld van een retourzending wordt teruggestort op uw rekening zodra de artikelen in goede staat zijn ontvangen. U ontvangt het bedrag terug via de door u gebruikte betaalmethode. Heeft u bijvoorbeeld betaald via iDeal, dan boeken we het geld terug op de rekening die u voor het afronden van de betaling heeft gekozen.

Indien u bij het plaatsen van de order de betaling heeft afgerond met PayPal zullen we de in rekening gebrachte 4% extra kosten niet crediteren. Deze kosten worden immers door PayPal in rekening
gebracht, ook wanneer u de order retourneert.

Als u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen dan kunt u dat aangeven en lossen wij dit voor u op.

Bij retourzending wegens beschadiging of verkeerde levering ontvangt u het aankoopbedrag van het artikel terug.


Vervangend artikel bij ruilen

 

Indien u een artikel wenst te ruilen voor een ander artikel verzoeken wij u eerst het te retourneren artikel terug te sturen. Vervolgens crediteren wij het aankoopbedrag op uw rekening. Daarna kunt u het gewenste artikel opnieuw bestellen in onze webshop.


Retourneren voor zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten is het herroepingsrecht niet van toepassing, echter in de meeste gevallen maken we hierop een uitzondering. Ook de zakelijke klant kan producten retourneren. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om zonder verplichtingen -afgezien van de retourkosten- de ontvangen artikelen terug te zenden, met uitzondering van geknipte producten en geknipte meterwaren.

Indien er speciaal voor de zakelijke klant producten worden geproduceerd en/of ingekocht is het niet mogelijk deze te retourneren.

Search engine powered by ElasticSuite