Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Biasband of biaisband

Biasband of biaisband is een afwerkband dat vooral gebruikt wordt voor het netjes afwerken van stofranden. Ook zijn er biaisbanden welke gebruikt worden voor decoratieve doeleinden, of andere praktische toepassingen zoals vlaggenlijnen. Al onze biasbanden en paspelbanden zijn van Europese kwaliteit. Ze zijn wasbaar, kleurecht en degelijk van kwaliteit. Ook hebben ze een brede vouw aan de achterzijde zo dat ze gemakkelijk vast te stikken zijn. 

Biaisband wordt om elke twee meter (circa) met een schuine naad aan elkaar gestikt. Dit heeft toto doel het band schuin te maken, zo dat het gebruikt kan worden voor het verwerken aan rondingen, zoals bijvoorbeeld een halslijn. Dit is dus inherrent aan het product en geeft geen reden voor reclamatie.

Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar; satijnen biasband, katoenen biasband, skai biasband, lurex biasband, rekbare biaisband, elastische lurex biaisband, print biaisband, deco biaisband in uni kleuren, deco biasband met print en luxe elastische biasband. Eigenlijk is de keuze in biaisbanden gewoon enorm groot. En er komen voortdurend nieuwe kleuren en dessins bij.

 

LET OP; indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Deze goedkope biaisbanden bestelt u eenvoudig en snel bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite