Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Haken en ogen / Haken en ogenband 

In deze categroerie zijn twee verwante artikelen samengevoegd. Haken en ogen en haken- en ogenband.

Haken en ogen

Haken en ogen zijn verkrijgbaar in de kleuren chroomzilver en zwart. Er zijn nogal wat verschillende afmetingen zodat er voor elke toepassing de juiste keuze gemaakt kan worden. De grootste maat wordt gebruikt als sluiting voor broeken. De kleinere maten voor jasjes, blouses, rokken enz.

De meeste van de haken en ogen zijn van Koh I Noor. De zogenaamde Miederhaken zijn van het merk Prym. Deze zijn zowel als haak en oog te gebruiken, dan als Miederhaak voor Dirndl kleding.

Ook voor steampunk kleding zijn deze haken en ogen goed te gebruiken.

Haken en ogen kunnen het beste vast gestikt worden met extra sterk garen.

Haken- en ogenband

Haken- en ogenband bestaat uit twee helften. Aan de ene helft zitten de haken en aan de andere zijde de ogen.

De haken en ogen zijn van roestvrij materiaal. Haken- en ogenband wordt gebruikt als sluiting. Oorspronkelijk werd het gebruikt voor lingerie. Tegenwoordig wordt het ook vaak gebruikt als sluiting van kledingstukken.

De band wordt dan vaak zichtbaar op het kledingstuk gestikt, zo dat het een decoratief effect geeft. Zodoende dat we het haken – en ogenband in meerdere kleuren hebben. Het band wordt altijd geleverd in twee helften. Een helft met haken en een helft met ogen. Haken en ogen band bestelt u snel en voordelig bij Fournituren 4 fun®.

Haken en ogen banden worden per meter geleverd. Indien u meerdere meters bestelt, leveren we dit zo veel mogelijk aan één stuk.

LET OP: Indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Haken en ogen bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite