Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Knopen

Knopen zijn de leukste fun fournituren bij uitstek. Behalve dat knopen een functie hebben als sluiting, kunnen ze ook heel decoratief zijn. Binnen de fournituren branche bestaat geen enkel artikel waarvan er zo oneindig veel verschillende varianten verkrijgbaar zijn als knopen. Fournituren 4 fun® heeft van vrijwel elk gangbaar soort knopen een aantal leuke modellen in de webwinkel staan. De knopen zijn ingedeeld naar materiaal, kleur of toepassing.

Fun knopen zijn setjes met allemaal verschillende knopen welke per thema zijn verpakt.

Kinderknopen zijn knopen met opdruk of leuke figuurtjes welke speciaal voor kinderkleding en knutselen gebruikt worden.

Clownsknopen zijn er in twee soorten; de gewone clownsknopen en de metallic clownsknopen. Beide knopen zijn er van klein tot heel groot en worden voornamelijk voor carnavalskleding gebruikt.

Gouden knopen zijn onderverdeeld in kunststof en metalen goeden knopen. Beide worden veel gebruikt voor gewone kleding als voor carnavals kleding.Dezelfde indeling is ook gemaakt bij de zilveren knopen, de zwart zilveren knopen, de bronzen knopen en de chroom knopen. Bij sommige is er nog een onderscheid gemaakt tussen de knopen met gaatjes en de stiftknopen. Sommige metaalkleurige knopen hebben staffelkortingen omdat deze regelmatig in grotere aantallen besteld worden. Het loont de moeite om even de prijzen te vergelijken bij onze knopen, als u grote aantallen nodig heeft.

Parelmoerknopen worden gemaakt van stukjes schelp.

Strass knopen en strass stenen knopen zijn bedoeld voor feest- en carnavalskleding.

Kokosknopen worden gemaakt van de schil van de kokosnoot.

Houten knopen zijn er in veel modellen en met diverse teksten.

Jeansknopen zijn er om in te slaan, in te drukken of om vast te stikken.

Ibiza knopen en fantasieknopen zijn knopen met figuurtjes en zijn erg vrolijk voor het pimpen van kledingstuk, tas of knutselproject.

De afmeting die bij elke knoop vermeld staat, is de doorsnede in millimeters. Bij de losse houtjes touwtjes knopen is deze afmeting de lengte van de knevel.

Search engine powered by ElasticSuite