Vanwege vakantie gesloten van 26 juli t/m 18 aug. Klik HIER voor meer info

Gesloten van 26 juli t/m 18 aug. HIER meer info

Halsbanden, Tuigjes & Halsters

Halsbanden voor het maken van honden- en / of paardentuig zijn in verschillende soorten en materialen verkrijgbaar bij Fournituren 4 fun®. De eenvoudigste zijn de stevige polypropyleen halsbanden in uni color. Deze zijn van hetzelfde materiaal als parachuteband maar dan dikker. Dan zijn er nog de supersterke halsbanden met rubbercoating. Deze zijn nogal stug van materiaal en vrij dik. De geweven halsbanden zijn wat decoratiever dan de effen banden. Deze worden ook vaak voor paarden gebruikt. De synthetische halsbanden zijn alleen als halsbanden voor kleinere huisdieren geschikt.

Tevens zijn er nog wat grappige halsband decoraties in het assortiment opgenomen.

Halsbanden worden vaak verkocht in combinatie met musketons en gespen.

Vernikkeld staal (en staal met een toplaag) is geen roestvrij staal echter staal dat roestwerend behandeld is. Dit product zal uiteindelijk gaan roesten en/of uitslaan. Dit is echter sterk afhankelijk van het gebruik. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een halster voor een paard dat buiten staat of een halster dat altijd droog in een kast hangt. Ook bij een zwetend dier of bij gebruik in (zee)water gaan producten van vernikkeld staal en staal met een toplaag sneller roesten en/of uitslaan. Dit is inherent aan het product, hierop zit geen garantie.

LET OP; indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Halsbanden in alle soorten en maten koop je snel en voordelig bij Fournituren4fun®.