Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Ritsen

Fournituren4fun® heeft een enorm aanbod in ritsen of ritssluitingen. In totaal zijn er ruim 2500 variaties in soort, maat, kleur of toepassing in voorraad. Ritsen worden snel geleverd want de aanwezige voorraad is groot. Deze snelle levering in combinatie met de goedkope prijzen van deze ritsen vormen een ideale basis voor de levering aan naaiateliers.

In de fourniturenbranche worden de ritsen in twee hoofdgroepen verdeeld; deelbare ritsen en niet deelbare ritsen. Een deelbare rits is een rits die in twee helften gedeeld kan worden. Deze worden gebruikt voor bijvoorbeeld jassen en vesten. Een niet deelbare rits blijft dicht aan één kant, als deze geopend wordt. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in een rok, broek, jurk of sierkussen.

De maten die bij de ritsen vermeld staan, zijn de breedtemaat van de tanden in gesloten toestand en de lengtemaat van de tanden van de rits. Bijvoorbeeld; een niet deelbare rits 3mm / 20cm heeft dus een tandbreedte van 3 millimeter en een lengte van 20 centimeter en deelt niet in twee helften als deze geopend wordt.

LET OP: De afmetingen van de tandbreedtes welke vermeld staan bij de spiraalritsen zijn indicatief. Door de hoge omloopsnelheid kunnen deze soms tot 1mm afwijken van de beschrijving. Dit geeft geen recht tot reclamatie. Indien een eventuele afwijking in de tandbreedte van belang is voor uw project kunt u het beste even voordat u de bestelling plaatst contact met ons opnemen.

Hoe bestel ik een rits in de webshop?

Per soort van de deelbare of de niet deelbare ritsen, is er een heel gamma aan verschillende materialen, tandbreedtes, lengtes en kleuren.

Om de juiste keuze te maken dient u stapsgewijs te kiezen uit het soort rits (deelbare rits of niet deelbare rits), dan het materiaal ( bijvoorbeeld brons, zilver, bloktand enz.) en de tandbreedte. Daarna selecteert u de kleur, dan de lengtemaat en vervolgens het juiste aantal per lengte in het winkelmandje leggen.

Tevens zijn er nog enkele varianten aan dit hoofdstuk toegevoegd, zoals de aanbieding ritsen, ritsen armbandjes, band deco rits en de regenboogritsen. Regenboogritsen zijn de nieuwste trendy ritsen welke in deelbaat en niet deelbaar verkijgbaar zijn. Deze zijn supergaaf om te verwerken in een kledingstuk. De deelbare voor in als sluiting en de niet deelbare in de steekzakken. 

Ritsen of ritssluitingen bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite