Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Deelbare ritsen

Een deelbare rits is een rits die in twee helften gedeeld kan worden. Deze worden gebruikt voor bijvoorbeeld jassen, vesten, tenten en slaapzakken. Deelbare ritsen zijn verkrijgbaar in diverse materialen en tandbreedtes. Zo zijn er de ritsen met de grove plastic tandjes, welke bloktandritsen genoemd worden. Verder is er nog de spiraalvormige kunststof variant welke spiraalrits genoemd wordt. Dan zijn er nog de metalen deelbare ritsen met bronskleurige of zilverkleurige tandjes. De nieuwste varianten op dit gebied zijn de regenboog gekleurde sierritssluitingen en de reflecterende en waterproof ritsen.

Fournituren4fun® heeft een enorm aanbod in ritssluitingen, welke snel en goedkoop geleverd worden.

De maten die bij de ritsen vermeld staan, zijn de breedtemaat van de tanden in gesloten toestand en de lengtemaat van de tanden van de rits. Bijvoorbeeld; een deelbare rits 5mm / 25cm heeft dus een tandbreedte van 5 millimeter en een lengte van 25 centimeter en deelt in twee helften als deze geopend wordt.

LET OP: De afmetingen van de tandbreedtes welke vermeld staan bij de spiraalritsen zijn indicatief. Door de hoge omloopsnelheid kunnen deze soms tot 1mm afwijken van de beschrijving. Dit geeft geen recht tot reclamatie. Indien een eventuele afwijking in de tandbreedte van belang is voor uw project kunt u het beste even voordat u de bestelling plaatst contact met ons opnemen.

Hoe bestel ik een rits in de webshop?

Per soort van de deelbare of de niet deelbare ritsen, is er een heel gamma aan verschillende materialen, tandbreedtes, lengtes en kleuren.

Om de juiste keuze te maken dient u stapsgewijs te kiezen uit het soort rits (deelbare rits of niet deelbare rits), dan het materiaal (bijvoorbeeld brons, zilver, bloktand enz.) en de tandbreedte. Daarna selecteert u de kleur, dan de lengtemaat om vervolgens het juiste aantal per lengte in het winkelmandje leggen.

Ritsen of ritssluitingen bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite