Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Deelbare spiraal rits 6mm 160cm / 180cm / 240cm

Dit zijn deelbare ritssluitingen met spiraalvormige kunststof tandjes met een tandbreedte van 5 tot 6 millimeter. Meestal is het 6mm (vandaar dat dit ook in de omschrijving van het artikel gebruikt wordt) echter in sommige gevallen wijkt het af en kan het 5mm zijn. Aangezien dit een hele kleine afwijking is wordt dit dan niet in de productnaam vermeld.

LET OP: De afmetingen van de tandbreedtes welke vermeld staan bij deze spiraalritsen zijn indicatief. Door de hoge omloopsnelheid kunnen deze soms tot 1mm afwijken van de beschrijving. Dit geeft geen recht tot reclamatie. Indien een eventuele afwijking in de tandbreedte van belang is voor uw project kunt u het beste even voordat u de bestelling plaatst contact met ons opnemen.

Alle kleuren ritsen zijn verkrijgbaar in de lengte 240 centimeter. Zwart en wit is ook verkrijgbaar in 160cm en 180cm, de overige kleuren niet.

Sommige zijn voorzien van een dubbelzijdige ritstrekker en sommige van een enkelzijdige ritstrekker.

Deze ritsen worden vooral gebruikt voor slaapzakken, loungekussens, zitzakken, slaaptenten, partytenten, koffers enz. Spiraalritsen zijn qua stevigheid de beste ritsen in de categorie deelbare ritssluitingen.

Spiraalritsen zijn aan de niet zichtbare kant afgewerkt met stof. Daarom irriteren deze niet als ze in aanraking komen met de huid. Ideaal dus als u ze wilt gebruiken in een slaapzak. Omdat dit zulke stevige ritsen zijn worden ze ook gebruikt voor kussens van een lounge set of zitzak. Meestal worden ze dan eerst dicht gestikt zo dat ze niet volledig open kunnen gaan.

Hoe bestel ik de juiste rits in de webshop? 

Selecteer eerst de gewenste kleur. Vervolgens kiest u de gewenste lengte en dan vult u het juiste aantal in en leg dit in het winkelmandje.

Ritsen of ritssluitingen koop je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite