Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Deelbare spiraal rits 8mm 

Spiraal ritsen met een extra brede tandbreedte van 8mm zijn extra stevige ritsen die bijzonder geschikt zijn voor zware toepassingen. Bijvoorbeeld voor het verwerken in werkjassen, overals, outdoormaterialen, koffers, visgereitassen, intrumentenkoffers, enz.

Dankzij de grote lip van de ritstrekker laat de rits zich gemakkelijk vastpakken, ook met (motor)handschoenen aan.

Deze ritsen hebben maar één lip aan de ritstrekker, waardoor ze dus minder geschikt zijn voor gebruik in tenten of luifels.

Deze ritssluitingen laten we in eigen beheer produceren binnen Europa, zodat we verzekerd zijn van een degelijke kwaliteit.

Deze dikke spiraalritsen zijn ook decoratief te gebruiken. Bijvoorbeeld voor verwerking in tassen, rugzakken of stoere kledingstukken.

LET OP: De afmetingen van de tandbreedtes welke vermeld staan bij deze spiraalritsen zijn indicatief. Door de hoge omloopsnelheid kunnen deze soms tot 1mm afwijken van de beschrijving. Dit geeft geen recht tot reclamatie. Indien een eventuele afwijking in de tandbreedte van belang is voor uw project kunt u het beste even voordat u de bestelling plaatst contact met ons opnemen.

Hoe bestel ik de juiste rits in de webshop? 

Selecteer eerst de gewenste kleur. Vervolgens kiest u de gewenste lengte en dan vult u het juiste aantal in en leg dit in het winkelmandje.

Ritsen of ritssluitingen koop je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite