Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Deelbare tentrits: 10mm in lengtes van 200cm, 250cm, 300cm en 350cm

Dit zijn deelbare ritssluitingen met spiraalvormige kunststof tandjes met een tandbreedte van 10 millimeter. Deze spiraalritsen zijn verkrijgbaar in de lengtes 200, 250, 300 en 350 centimeter. Deze ritsen worden vooral gebruikt voor tenten, luifels, boten, camperluifels, caravanluifels, slaapzakken en koffers van muziekinstrumenten.

LET OP: De afmetingen van de tandbreedtes welke vermeld staan bij deze spiraalritsen zijn indicatief. Door de hoge omloopsnelheid kunnen deze soms tot 1mm afwijken van de beschrijving. Dit geeft geen recht tot reclamatie. Indien een eventuele afwijking in de tandbreedte van belang is voor uw project kunt u het beste even voordat u de bestelling plaatst contact met ons opnemen.

Spiraalritsen zijn qua stevigheid de beste ritsen in de categorie deelbare ritssluitingen. Deze tentritsen zijn extra stevig omdat de tanden maar liefst 10 millimeter breed zijn. De ritstrekker heeft twee grote, stevige metalen lipjes, zodat deze zowel aan de binnen als aan de buitenkant van de tent vast gepakt kunnen worden om de rits open of dicht te maken.

Deze tentritsen zijn gemaakt van polyester dat rot- en schimmelwerend en waterafstotend is.

Onze tentritsen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, marine, grijs, beige, legergroen en bruin. Al onze tentritsen zijn in eigen beheer geproduceerd en van Europese kwaliteit. 

TIPS:

 • Als u een zeildoek opvouwt waar een tentrits in verwerkt zit, adviseren we de rits eerst te sluiten alvorens het doek te vouwen.
 • Indien u een tent of luifel aan het opzetten bent, let er dan op dat de ritsen allemaal dicht zijn. Dit om te vermijden dat er onnodig veel spanning op de geopende ritssluiting komt.
 • Bij het dicht maken van een tentrits is het voor de rits beter als beide stofzijden dicht bij elkaar gehouden worden; dit verlengt de levensduur van de ritsrunner.
 • Als een tentrits na jaren van veelvuldig gebruik iets stroever zou worden, is dit eenvoudig te verhelpen door er siliconenspray op te spuiten.
 • Zorg er voor dat zeildoek en ritsen altijd droog opgeborgen worden.

Hoe bestel ik de juiste rits in de webshop? 

Selecteer eerst de gewenste kleur. Vervolgens kiest u de gewenste lengte en dan vult u het juiste aantal in en leg dit in het winkelmandje.

Ritsen of ritssluitingen koop je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.