Vanwege vakantie gesloten van 26 juli t/m 18 aug. Klik HIER voor meer info

Gesloten van 26 juli t/m 18 aug. HIER meer info

Steampunk, Cosplay en Gothic

Steampunk is een genre waarin fantasie of fictie de basis vormt voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Steampunk verwijst naar de de tijd aan het begin van de industrialisatie waarin stoomkracht nog een primaire krachtbron was. Vaak wordt dit gecombineerd met science fiction en fantasie, zoals futuristische machines en kleding waarbij een combinatie gemaakt wordt tussen industrialisatie en (Victoriaaanse) kledingstijl.
 

Voor het maken van kleding voor de thema’s Steampunk, Gothic en Cosplay vind je in deze categorie allerlei bruikbare mode accessoires, welke volgens ons goed te gebruiken zijn voor het maken van Steampunk kleding. De producten zijn erg uiteenlopend; studs, spikes, siersluitingen, metalen inhaakgespen, brandenburgers, tandwielen, kettingen, oorbellen, schouder epauletten, verenband, gespen, ketting, knopen, kwasten, enz. 

Dit is dus slechts een greep uit ons uitgebreide assortiment. Voor het bekijken van de volledige collectie is het beter om per product-categorie de arikelen te bekijken. Bij het maken van een mooi Steampunk kledingstuk is het behalve de nodige fantasie en creativiteit ook zaak om de juiste items met elkaar te combineren.

Mooie Steampunk accessoires bestel je snel en goedkoop bij Fournituren 4 fun®.