Scharen / Stofscharen / Kartelscharen / Fiskars®

Een goede stofschaar is een belangrijk stuk gereedschap in de fourniturenbranche. Uiteraard is het belangrijk dat een schaar goed knipt.

Bij het maken van een keuze welke stofschaar u nemen moet, adviseren we om een overweging te maken, of u de schaar regelmatig, of slechts sporadisch gaat gebruiken. Als u uw stofschaar vaak nodig heeft adviseren we een degelijke en duurdere schaar te kiezen. Bij voorkeur een Fiskars® schaar. Fiskars® scharen hebben een geweldige prijs-kwaliteit verhouding en gaan bij normaal gebruik heel lang mee. Het merk Fiskars® verkopen we reeds meer dan 40 jaar en we hebben er nog nooit een negatieve ervaring mee gehad. Zodoende dat we een hele reeks van dit merk in ons assortiment hebben. Niet alleen stofscharen maar ook papierscharen, hobbyscharen, borduurscharen, kinderscharen, kartelscharen, kleermakersscharen, soft grip scharen, nonstickscharen, multisnipscharen, microtipscharen, razor edge scharen, draadscharen en nog veel meer. Voor elke toepassing hebben we wel een schaar in ons assortiment.

Indien u de stofschaar slechts af en toe gebruikt, is het een overweging om voor een goedkopere schaar te kiezen. Ook onze goedkopere scharen knippen goed, maar hebben een minder lange levensduur. Of u nou een goedkope of een duurdere stofschaar kiest, het is voor beide van belang dat u ze alleen voor stof gebruikt. Dit geldt trouwens ook voor onze kartelscharen. Dus als u voor kwaliteit met een lange levensduur kiest, neemt u een Fiskars® schaar. 

Overigens kunnen de meeste Fiskars® scharen geslepen worden met een speciale Fiskars® scharenslijper. Deze werkt alleen voor de rechtshandige scharen van Fiskars®. Andere merken passen meestal niet in deze slijper. Deze scharenslijper is namelijk speciaal ontworpen voor Fiskars® scharen.

Stofscharen en Fiskars® scharen bestelt u snel en goedkoop bij Fournituren 4 fun®.