Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Bestellen & Betalen

Betalingen

Fournituren4fun® vindt dat u veilig moet kunnen winkelen. Daarom maken we gebruik van technische versleutelingsprocessen tijdens het betaalproces om persoonlijke gegevens veilig over te dragen. U kunt de overdracht van versleutelde gegevens herkennen aan de weergave van een sluitsymbool, zoals een sleutel of een slot, in de statusbalk van uw browser.

Veilige SSL verbinding Fournituren4fun

De betalingsgegevens die u verstrekt voor uw betaling zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Fournituren4fun® worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Uw gegevens worden versleuteld overgedragen, waardoor ze niet door derden kunnen worden gereconstrueerd.


Betaalmogelijkheden

Fournituren4fun® biedt u de mogelijkheid om op verschillende manieren online te betalen. 

Nadat u uw bestelling in het winkelmandje heeft geplaatst, kunt u uw adresgegevens invullen. Let erop dat u niets vergeet! Daarna kunt u de bestelling afronden door een van de volgende betaalmogelijkheden te kiezen:


iDeal
   Ideal

Het voordeel van iDeal is dat de betaling met al uw gegevens al klaar staat. U wordt direct doorgelinkt naar uw bankpagina. Het is makkelijk, snel en volgens de beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, ING, ASN bank, Regiobank, Triodus bank en Van Lanschot Bankiers.


Bancontact
   Bancontact

Bancontact, voorheen bekend als Mister Cash, is de populairste online betaalmethode in België.


Sofort banking
   Sofort Banking

In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit een veel gebruikte online betaalmethode.  

GiroPay
    GiroPay


Dit Duitse online banksysteem is ontwikkeld door een drietal bankgroepen die samen 80% van de Duitse markt vertegenwoordigen.

Bankoverboeking
   Bank overboeking

 

Bankoverboeking, ook wel bekend als SEPA-overboeking, SEPA Credit Transfer of gewoon simpelweg overboeking, is een vertrouwde betaalmethode waarmee nationale en internationale consumenten kunnen betalen. Na het doorgeven van uw gegevens ontvangt u van ons een e-mail met overboekingsgegevens. Nadat u het bedrag heeft overgeboekt duurt het verwerken van de betaling enkele dagen (maximaal 2-3 werkdagen afhankelijk van de verwerkingsperiode van de banken). Uw bestelling wordt pas verzonden nadat het orderbedrag op onze rekening staat bijgeschreven.

PayPal
 

Indien u een bestelling wenst te betalen met PayPal is het minimale orderbedrag € 25,-. Tevens brengen wij 4% extra kosten in rekening. Dit in verband met de hoge transactiekosten van PayPal.


BTW

Alle op de site vermelde bedragen zijn inclusief BTW. Bij het afrekenen wordt het BTW bedrag vermeld, dat in de door u geselecteerde artikelen zit. Het staat er dus puur informatief bij en wordt er niet nog eens bij gerekend. De enige kosten die bij uw bestelling komen, zijn de verzendkosten.

Deze webshop van Fournituren4fun® is ingericht voor de particuliere klant. Fournituren4fun® is een Nederlands bedrijf. We verstrekken geen BTW vrije facturen aan buitenlandse klanten die een bestelling plaatsen in deze webshop. Bij uw bestelling ontvangt u per e-mail een BTW factuur met Nederlandse BTW. Met deze factuur kunt u de BTW in uw eigen land terugvorderen bij uw belastingdienst.

Indien u een BTW vrije factuur wenst te ontvangen verwijzen we u graag naar onze grootverbruik shop. 

 

GROOTVERBRUIK SHOP

 

 Algemeen

 

Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat uw e-mailadres klopt. Deze e-mail is een orderbevestiging en geen betalingsbewijs.

Fournituren4fun® hanteert de besteldatum als aankoopdatum.

Het is niet mogelijk om op rekening te bestellen.


Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op, we proberen tijdens kantooruren zo spoedig mogelijk uw vragen te beantwoorden. 

CONTACT OPNEMEN