Betalingen

Fournituren4fun vindt dat u veilig moet kunnen winkelen. Daarom gebruikten we voor het betaalproces technische versleutelingsprocessen om de persoonlijke gegevens over te dragen. U kunt de overdracht van versleutelde gegevens herkennen aan de weergave van een sluitsymbool, bijvoorbeeld een sleutel of een slot in de statusbalk van uw browser.

Veilige SSL verbinding Fournituren4fun

De betalingsgegevens die u doorgeeft om uw betaling te verrichten zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Fournituren4fun worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Uw gegevens worden versleuteld overgedragen zodat ze niet door derden kunnen worden gereconstrueerd.

Betaalmogelijkheden

Als u uw bestelling in het winkelmandje heeft geplaatst, kunt u uw adresgegevens invullen. Let op dat u hier niets vergeet! Vervolgens kunt u uw bestelling afronden door te kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, Bancontact, Sofort banking, GiroPay, PayPal en Bankoverboeking. Indien u een bestelling wenst te betalen met PayPal is het minimale orderbedrag € 25,-.

Ideal Bancontact Sofort Banking GiroPay Bank overboeking

Fournituren4Fun biedt u de mogelijkheid om op verschillende manieren online te betalen. Dit betekent dat u betaalt in uw eigen internetbankieromgeving. Bij deze manier van betalen volgt u dezelfde stappen als u bij internetbankieren op de website van uw bank gewend bent.

Het voordeel van iDeal is dat de betaling met al uw gegevens al klaar staat. U wordt direct doorgelinkt naar uw bankpagina. Het is makkelijk, snel en volgens de beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, ING, ASN bank, Regiobank, Triodus bank en Van Lanschot Bankiers.

Bankoverboeking, ook wel bekend als SEPA-overboeking, SEPA Credit Transfer of gewoon simpelweg overboeking, is een vertrouwde betaalmethode waarmee nationale en internationale consumenten kunnen betalen. Na het doorgeven van uw gegevens ontvangt u van ons een e-mail met overboekingsgegevens. Nadat u het bedrag heeft overgeboekt duurt het verwerken van de betaling enkele dagen (maximaal 2-3 werkdagen afhankelijk van de verwerkingsperiode van de banken). Uw bestelling wordt pas verzonden nadat het orderbedrag op onze rekening staat bijgeschreven.

Algemeen

Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat uw e-mailadres klopt. Deze e-mail is een orderbevestiging en geen betalingsbewijs.

Alle prijzen die vermeld staan op de webshop zijn inclusief BTW.

Fournituren4fun is een Nederlands bedrijf. We verstrekken geen BTW vrije facturen aan buitenlandse klanten. Bij uw bestelling ontvangt u een BTW factuur met Nederlandse BTW. Met deze factuur kunt u de BTW in uw eigen land terugvorderen bij uw belastingdienst.

Fournituren4fun hanteert de besteldatum als aankoopdatum.

Het is niet mogelijk om op rekening te bestellen.