Betalingen

Fournituren 4 Fun vindt dat u veilig moet kunnen winkelen. De betalingsgegevens die u doorgeeft om uw betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Fournituren 4 Fun worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
Veilige ssl verbinding

- Betaalmogelijkheden

Als u uw bestelling in het winkelmandje heeft geplaatst, kunt u uw adresgegevens invullen. Let op dat u hier niets vergeet! Vervolgens kunt u uw bestelling afronden door te kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, Bancontact, Sofort banking, GiroPay en Paypal.

Fournituren4Fun biedt u de mogelijkheid om op deze manieren te betalen. Dit betekent dat u online betaalt in uw eigen internetbankieromgeving. Bij deze manier van betalen volgt u dezelfde stappen als u bij internetbankieren op de website van uw bank gewend bent. Het voordeel van iDeal is dat de betaling met al uw gegevens al klaar staat. U wordt direct doorgelinkt naar uw bankpagina. Het is makkelijk, snel en volgens de beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, ING, ASN bank, Regiobank, Triodus bank en Van Lanschot Bankiers.

- Algemeen

Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat uw e-mailadres klopt. Deze e-mail is een orderbevestiging en geen betalingsbewijs.

Alle prijzen die vermeld staan op de webshop zijn inclusief BTW. Fournituren4Fun hanteert de besteldatum als aankoopdatum. Het is niet mogelijk om op rekening te bestellen. Ook verstrekken wij geen BTW vrije facturen aan buitenlandse klanten. Bij uw bestelling ontvangt u een BTW factuur met Nederlandse BTW. Met deze factuur kunt u de BTW in uw eigen land terugvorderen bij uw belastingdienst.

Fournituren4Fun
Naar boven