Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Keperband

Keperband is een rechte band welke van katoen of synthetisch materiaal geweven is. Het keperband is in veel kleuren verkrijgbaar. De breedtes variëren van 10 millimeter tot 50 millimeter. Er zijn verschillende soorten keperband.

De normale katoenen keperband is een dunne keperband met een fijn geweven structuur. Indien de keperband iets steviger moet zijn kunt u het beste de luxe keperband kiezen. De luxe keperband heeft een iets grover geweven structuur.

Keperbanden kunnen krimpen met wassen. Dit is inherent aan het product. De nylon soorten moeten goed afgewerkt worden tegen rafelen op de uiteindes van het band. 

Keperband wordt per meter verkocht. Indien u meerdere meters bestelt, leveren we dit uiteraard zo veel mogelijk aan één stuk. De opmaak is verschillend per soort, maar is meestal 50 of 100 meter. Een rol/kaart kan uit meerdere stukken bestaan. 

LET OP: indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Als u grotere hoeveelheden van een specifieke kleur en breedte nodig heeft, adviseren wij u vriendelijk om voor een op maat gemaakte offerte contact met ons op te nemen.

Keperband is niet geschikt om te gebruiken in combinatie met D-ringen, schuifgespen of parachutegespen. Het band is hier te dun voor en blijft zodoende niet op zijn plaats zitten.

Keperband in alle soorten, maten en kleuren koopt u snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite