Mogelijk vertraging bezorging PostNL

Keperband

Keperband is een rechte band welke van katoen of synthetisch materiaal geweven is. Het keperband is in veel kleuren verkrijgbaar. De breedtes variëren van 10 millimeter tot 50 millimeter. Er zijn verschillende soorten keperband. De katoenen soorten hebben vaak een soort visgraatmotief.

Keperbanden kunnen krimpen met wassen. Dit is inherent aan het product. De nylon soorten moeten goed afgewerkt worden tegen rafelen op de uiteindes van het band.

Keperband wordt per meter verkocht. Indien u meerdere meters bestelt, leveren we dit uiteraard zo veel mogelijk aan één stuk. De opmaak van deze series is meestal verschillend per soort, maar is meestal 50 meter of 100 meter.

LET OP: indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Keperband heeft veel toepassingen. De meeste soorten zijn ook per rol of kaart verkrijgbaar. Een rol/kaart kan uit meerdere stukken bestaan. Indien u grote aantallen van een bepaalde kleur en breedte nodig heeft kunt u het beste even per email een offerte op maat aanvragen.

Keperband is niet geschikt om te gebruiken in combinatie met D-ringen, schuifgespen of parachutegespen. Het band is hier te dun voor en blijft zodoende niet op zijn plaats zitten.

Keperband in alle soorten, maten en kleuren koopt u snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite