Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Klittenband

Klittenband bestaat uit twee delen, de harde kant (hakenband) en de zachte kant (lussenband) welke in elkaar gehaakt kunnen worden, door beide delen samen te drukken, maar ook weer los gemaakt kunnen worden, door beide delen van elkaar los te trekken.

Klittenband wordt ook wel klitteband of Velcro genaamd. Velcro is de gepatenteerde merknaam welke de uitvinder van klittenband er ooit voor bedacht heeft. Onze klittenbanden zijn van Europese kwaliteit en hebben een lange levensduur.

LET OP: Indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

In ons assortiment hebben we twee soorten klittenband. De gewone klittenband welke vast gestikt wordt, ook wel naaiklittenband genaamd, en de plakklittenband.

De naaibare klittenband wordt gewoon vast gestikt op het materiaal. De plakbare klittenband heeft een kleef laag aan de achterzijde van beide helften en wordt gewoon vast geplakt op het materiaal.

Klittenbanden van Fournituren4fun® zijn van Europese kwaliteit, hebben een lange levensduur en zijn voordelig.

Search engine powered by ElasticSuite