Mogelijk vertraging bezorging PostNL

Klittenband

Klittenband bestaat uit twee delen, de harde kant (hakenband) en de zachte kant (lussenband) welke in elkaar gehaakt kunnen worden, door beide delen samen te drukken, maar ook weer los gemaakt kunnen worden, door beide delen van elkaar los te trekken.

Klittenband wordt ook wel klitteband of Velcro genaamd. Velcro is de gepatenteerde merknaam welke de uitvinder van klittenband er ooit voor bedacht heeft. Onze klittenbanden zijn van Europese kwaliteit en hebben een lange levensduur.

In ons assortiment hebben we drie soorten klittenband. De gewone klittenband welke vast gestikt wordt, ook wel naaiklittenband genaamd, de plakklittenband en de dubbelzijdige klittenband.

De naaibare klittenband wordt gewoon vast gestikt op het materiaal. De plakbare klittenband heeft een kleef laag aan de achterzijde van beide helften en wordt gewoon vast geplakt op het materiaal en tenslotte de dubbelzijdige klittenband waarbij de voorkant uit lussen en de achterzijde uit haken bestaat. Deze wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het vastbinden van kabels of een tuinslang.

Klittenbanden van Fournituren 4 fun® zijn van Europese kwaliteit, hebben een lange levensduur en zijn voordelig.

Search engine powered by ElasticSuite