Mogelijk vertraging bezorging PostNL

Tassenband

Tassenband is een reeks aan stevige soorten band welke voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Ze worden niet alleen voor tassen maar ook voor rugzakken, heuptassen, riemen, visgerei, hondentuigjes en nog veel meer gebruikt.

Er zijn een aantal verschillende soorten band in deze categorie opgenomen;

Parachuteband is een band dat gemaakt wordt van polypropyleen en is bijna onverwoestbaar. Ook als het band wordt blootgesteld aan weersinvloeden kan dat weinig kwaad. Zodoende wordt parachuteband vooral gebruikt voor outdoor toepassingen.

Soepele tassenband is vergelijkbaar met parachuteband maar is veel dunner van weefsel. Het is een uitlopend artikel en zodoende is de keuze beperkt.

Katoen-look tassenband is een vrij dik band dat een matte structuur heeft en op katoen lijkt. Het is erg stevig en wordt behalve voor tassen ook gebruikt voor bijvoorbeeld (koppel)riemen

Gestreept tassenband is een reeks van sterke banden van verschillende materialen welke een streepjes motief hebben. De meeste van deze banden zijn ook van polypropyleen. De diktes variëren.

PP band / Polypropyleen band is een lichte, soepele band welke gemaakt is van polypropyleen. PP band is dunner en soepeler dan onze, eveneens van polypropyleen gemaakte parachuteband en uitermate geschikt voor lichte tot middelzware toepassingen.

LET OP; indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Tassenband, parachuteband en PP band bestel je snel en goedkoop bij Fournituren 4 fun®.

Search engine powered by ElasticSuite