Mogelijk vertraging bezorging PostNL

Gespen 

Gespen zijn er in veel soorten, maten, materialen en kleuren. Elk type gesp heeft zijn eigen toepassing. Bij het bestellen van een gesp dient u rekening te houden met de breedte van de band of riem welke door de gesp heen moet passen. Zodoende zijn de afmetingen welke bij onze gespen staan altijd de doorvoermaten. Dus niet de buitenafmetingen. Fournituren4fun heeft een hele grote collectie gespen samengesteld. En voortdurend komen er nieuwe gespen bij.

Metalen gespen in alle soorten, maten en kleuren welke meestal gebruikt worden als ceintuurgesp voor riemen, koffers en tassen.

Stevige rolgespen voor riemen, motortassen, rugzakken enz. zijn verkrijgbaar van klein tot groot. 

Metalen schuifgespen van gebogen draad of heavy duty schuifgespen voor het geval ze heel stevig moeten zijn, voor bijvoorbeeld paardentuig.

Kunststof schuifpassanten en metalen schuifpassanten in alle maten en soorten.

Gilet gespen welke voornamelijk gebruikt worden voor het sluiten van de bandjes van een gilet of andere stoffen bandjes.

Kunststof schuifgespen in diverse soorten en maten. Licht van gewicht en sterk.

Koppelriemgespen voor koppelriemsluitingen aan stoffen riemen. 

Tuinbroekgespen voor de sluitingen van tuinbroeken. Deze worden meestal gebruikt in combinatie met jeansknopen.

Inhaakgespen voor het sluiten van voornamelijk elastische riemen van kinderen of volwassenen. Deze worden vaak gekocht in combinatie met gekleurde elastiek en design elastiek. 

Steampunk gespen zijn kunststof siergespen welke vooral gebruikt worden voor steampunk, Cosplay en Gothic kleding.

Strassgespen zijn kunststof gespen die een blinkend effect hebben en vaak aan carnavalskostuums verwerkt worden.

De strass stenen gespen zijn van metaal en er zitten kleine acryl steentjes in verwerkt, waardoor ze een luxe uitstraling hebben.

Dan zijn er nog de heel stevige metalen parachutegespen, de gewone platte kunststof parachutegespen, de gebogen parachutegespen, de afsluitbare parachute gepen en een serie kleinere gebogen parachutegespen in kleur welke vaak voor armbandjes gebruikt worden. 

Vernikkeld staal (en staal met een toplaag) is geen roestvrij staal echter staal dat roestwerend behandeld is. Dit product zal uiteindelijk gaan roesten en/of uitslaan. Dit is echter sterk afhankelijk van het gebruik. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een halster voor een paard dat buiten staat of een halster dat altijd droog in een kast hangt. Ook bij een zwetend dier of bij gebruik in (zee)water gaan producten van vernikkeld staal en staal met een toplaag sneller roesten en/of uitslaan. Dit is inherent aan het product, hierop zit geen garantie.

De grootste collectie gespen bestelt u snel en goedkoop bij Fournituren 4 fun®.

De afmetingen die bij de gespen vermeld staan zijn doorvoermaten.

Search engine powered by ElasticSuite