Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afsluitbare kunststof parachute gespen 

Afsluitbare kunststof parachutegespen zijn gespen die bestaan uit twee kunststof onderdelen die in elkaar kunnen worden geklikt. Ze hebben ook de mogelijkheid om de band aan één zijde van de gesp aan te sjorren. Deze gespen worden gebruikt voor diverse toepassingen, zoals rugzakken, tenten, motortassen, kleding, heuptasjes, en meer. Ze worden vaak in combinatie gebruikt met kunststof schuifgespen, kunststof passanten, tassenband en parachuteband. Wat deze parachutegespen bijzonder maakt, is de rode kunststof knop waarmee de gesp vergrendeld kan worden. Dit maakt het ideaal om het bevestigde artikel te beveiligen tegen diefstal en verlies, bijvoorbeeld bij heuptasjes.

De afmetingen die bij deze gespen vermeld staan zijn doorvoermaten.

Bij het bestellen van een parachutegesp is het belangrijk om rekening te houden met de breedte van de band die door de gesp moet passen. De vermelde afmetingen bij onze parachutegespen zijn altijd de doorvoermaten, niet de buitenafmetingen. Het is handig om siernieten te gebruiken voor het bevestigen van parachutegespen aan de riem, aangezien dit eenvoudig en snel gaat. De parachutegespen zijn verkrijgbaar in diverse breedtes en zijn licht van gewicht. Als u grote hoeveelheden van deze fournituren nodig heeft, is het de moeite waard om naar de kwantumkortingen te kijken, want dan zijn ze veel voordeliger.

Bij Fournituren4fun® hebben we een ruime voorraad aan afsluitbare kunststof parachutegespen en kunnen we ook grote bestellingen snel leveren.

Ook afsluitbare kunststof parachute gespen bestelt u gemakkelijk en voordelig bij Fournituren4fun®.