Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Drukknopen

Drukknopen zijn metalen inslagknopen die uit meerdere onderdelen bestaan en eenvoudig open en dicht gemaakt kunnen worden. Het bevestigen van drukknopen gebeurt met speciaal gereedschap een kleine hamer. Een stevige ondergrond is belangrijk als u de knopen bevestigd.

Er zijn meerdere soorten drukknopen fournituren. Naar gelang de toepassing en vooral de dikte van het materiaal waarin ze bevestigd worden, heeft elke soort drukker zijn eigen toepassingsgebied.

Als u metalen drukkers zoekt voor dunne stofjes, zoals bijvoorbeeld kinderkleding of blouses adviseren we het gebruik van "Baby" drukkers of "Roland" drukkers. De "Anorak" drukkers zijn voor middelzware stoffen zoals bijvoorbeeld zomerjassen. Voor zwaardere materialen zoals zeildoek en leer kunt het beste de "Moto" drukkers of "Sport + camping" drukkers gebruiken.

Tevens in vindt u hier de manteldrukkers en magneetknopen. Mantel drukkers kunnen decoratief gebruikt worden voor tassen, vesten of truien. De kunststof variant wordt over het algemeen verwerkt in dunne stoffen of kinderkleding. Magneet knopen worden gebruikt als sluiting voor tassen, etuis en kleding. Er zijn twee verschillende soorten, met gaatjes zodat ze vast gestikt kunnen worden en met kleine buigbare pinnen en tegen plaatjes, welke vastgemaakt worden, door ze om te buigen.

Drukknopen, manteldrukkers en magneet knopen bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.