Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Touw & Touwklemmen

Polypropyleen touw

Polypropyleen touw is topkwaliteit touw welk is opgebouwd uit 18 multifilamenten. Ideaal te gebruiken voor honden lijnen, paardenhalsters, jachtlijnen en speeltjes. U dient dit polypropyleen touw dicht te sealen aan de uiteinden, dit kunt u doen met een hete lucht pistool op een temperatuur van 170°C.

Het touw wordt per meter verkocht. Indien u meerdere meters bestelt, wordt dit zo veel mogelijk aan één stuk geleverd. Bij een afname van 10 meter of meer is de prijs voordeliger.

LET OP: indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Touwklemmen

Touwklemmen leveren we in kunststof en metaal. Naar gelang de toepassing dient er een keuze gemaakt te worden.

Let goed op dat u de juiste maat kiest; de dikte van het touw moet gelijk zijn aan de maat welke in de productnaam van de touwklem vermeld staat.

Kunststof touwklemmen dienen om een eigen lijn te maken. In één touwklem worden twee touwuiteinden geschoven welke vervolgens door de klem bij elkaar gehouden worden. De dikte van het touw moet gelijk zijn aan de maat welke in de productnaam vermeld staat. Als het koord dunner is dan deze maat zal het los schuiven en als het koord dikker is past het koord er simpelweg niet in.

De kunststof touwklemmen worden geleverd met een kleine afdekstrip die over het grotere onderdeel van de touwklem geschoven wordt. Hier heeft u geen speciaal gereedschap voor nodig. Indien de trekkracht welke op de lijn komt te staan erg groot is, adviseren we het gebruik van metalen touwklemmen.

Voor het maken van stevige lijnen adviseren we het gebruik van ons polypropyleen touw.

Touw en touwklemmen koop je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.

 

Search engine powered by ElasticSuite