Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Kant

Kant is één van de oudste soorten fournituren, welke al sinds mensenheugenis gebruikt wordt. Vroeger werd kant handmatig gemaakt, tegenwoordig gaat dit uiteraard allemaal machinaal. Zodoende zijn de meeste soorten kant heel voordelig. Er zijn veel soorten, dessins en kleuren kant verkrijgbaar.

De meest gebruikte kanten zijn kloskant, broderie kant en nylon kant. Tevens zijn er nog de exclusievere soorten kant, zoals de Valenciennes kant en de zogenaamde 3D kant. Een kant die aan twee zijden een gelijk dessin heeft noemen we entredeux kant. Er zijn verschillende soorten entredeux kant, waaronder broderie entredeux, kloskant entredeux en elastisch kant entredeux. Ook zijn er veel kantjes met een bloemetjesmotief welke terug te vinden zijn in de serie bloemenkant en bloemenkant 3D. Bij de bloemenkant 3D zijn de bloemen niet plat maar een beetje rechtopstaand geweven, waardoor deze een driedimensionaal effect hebben. Verder zijn er nog plissé kanten in zowel katoen als nylon. Tevens zijn er vele soorten elastisch kant toegevoegd aan deze categorie. 

Kant wordt per meter verkocht. Indien u meerdere meters bestelt leveren we dit uiteraard zo veel mogelijk aan één stuk. Bij sommige soorten kant staan staffelkortingen, voor de grootverbruikers.

LET OP; indien artikelen voor u afgeknipt zijn, valt dit onder afgeknipte meterwaren. Afgeknipte meterwaren zijn, conform onze leveringsvoorwaarden, uitgesloten van retourneren. 

Kant in alle soorten, maten en kleuren koopt u voordelig en snel bij Fournituren 4 fun®.