Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Naaimachine naalden

De keuze van de juiste naaimachine naald is essentieel om goed te kunnen stikken. Voor elk type stof of materiaal bestaat er wel een geschikte machinenaald. Daarbij is de keuze tussen merkloze of merknaalden ook van belang. Kiest u voor goedkope import kwaliteit of gebruikt u de iets duurdere machinenaalden van het Duitse kwaliteitsmerk Schmetz of Organ Needles.

Schmetz biedt veel keuze in soorten en naalddiktes en is van topkwaliteit. Indien u kwalitatief de beste naalden zoekt adviseren wij u voor de Schmetz machinenaalden te kiezen. Schmetz is met 160 jaar ervaring dé hoofdleverancier op het gebied van naalden. De volmaakte geometrie en perfecte afwerking van elke naald zorgen voor optimaal resultaat. Met deze naalden kunt u met ieder materiaal aan de slag.

Organ Needles produceert hoogwaardige, betaalbare naalden die voldoen aan de eisen van moderne naaitechnologieën. Machine naalden van het merk Organ Needles zijn heel voordelig, en Organ is kwalitatief bijna gelijk aan het merk Schmetz. Ons assortiment van de Organ Needles bestaat uit meerdere verschillende soorten. Zo zijn er universele naalden, jersey naalden, jeans naalden, borduur naalden, top stitch naalden, super stretch naalden, quilting naalden, leernaalden, enz.

Budget machinenaalden machinenaalden zijn verkijgbaar in verschillende soorten. Omdat dit een merkloos import product is zijn deze machinenaalden heel goedkoop. Uiteraard zijn ze niet van dezelfde kwaliteit als de machinenaalden van Schmetz of Organ Needles. Zodoende adviseren we om deze merkloze naalden niet te gebruiken op gevoelige naaimachines. Als de lage prijs van belang is, zijn deze naalden een goede keuze.

Machinenaalden bestelt u bij Fournituren 4 fun® veel goedkoper dan elders.

Search engine powered by ElasticSuite