Elastiek

Elastiek is een van de belangrijkste artikelen op fourniturengebied. Er zijn heel veel soorten, kleuren, diktes en breedtes in elastiek. De meest gebruikte elastiek is de band elastiek welke we in een soepele en een stevige kwaliteit aanbieden.

Dan is er nog  koord elastiek in allerlei maten welke niet alleen in kleding verwerkt wordt, maar ook veel andere toepassingen kent. Elastisch garen en rimpelelastiek wordt gebruikt voor smok werk. Orthopedisch elastiek voor speciale huidvriendelijke gebruiksvoorwerpen. Knoopsgatenelastiek voor kinderkleding, zwangerschapskleding of huishoudelijke toepassingen. Lingerie elastiek voor beha’s en ondergoed. Antislip elastiek en siliconen elastiek voor sportkleding en ondergoed. Gekleurd elastiek van smal tot breed met de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. Tutu elastiek welke gebruikt wordt voor het bevestigen van thule aan elastiek zo dat er op eenvoudige wijze tutu’s van gemaakt kunnen worden. Elastiek met strepen, design elastiek, goud & zilver elastiek en het multicolor elastiek worden gebruikt voor bijvoorbeeld kleding, riemen, woninginterieur, tassen en schoeisel.

De keuze is enorm. Ook laten we regelmatig speciale soorten en kleuren elastiek op verzoek maken voor onze klanten. Dit is uiteraard alleen mogelijk indien het grotere aantallen meters betreft.

Vrijwel al onze elastiek is van Europese makelij. Dit vanwege de betere kwaliteit en milieuvriendelijkere productiemethoden.

Elastiek bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.