Leveringen en verzendkosten

Levering

Als u uw bestelling heeft afgerond en betaald, ontvangt u van ons een bevestigingsmail, waarna wij vervolgens direct aan de slag gaan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen. Op het moment dat uw bestelling ingepakt is en klaar staat voor verzending, ontvangt uw nogmaals een e-mail. Wij doen onze uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Wij versturen altijd een bevestiging van uw bestelling. Het komt echter voor dat onze e-mail in een spambox terecht komt. Kijk daarom altijd even of u onze e-mail terug vindt in de spamfilter van uw e-mail programma.

Indien u gebruik maakt van een Gmail of Hotmail e-mail adres kijk dan eens in de “reclame” of "overige" map. Grote kans dat daar onze e-mail te vinden is.

Helaas kunnen we niet veranderen dat onze e-mail terecht komt in spambox of reclame map. Zelf kunt u dit wel oplossen door in uw e-mail programma aan te geven dat u onze e-mail in een andere map wenst te ontvangen.

Levertijd

Uw bestelling zal, mits voorradig, zo snel mogelijk bij u thuis worden bezorgd. Indien we niet in staat zijn om uw bestelling snel te versturen, geven we u hiervan een bericht per e-mail. Bestellingen worden verstuurd op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Zodra uw bestelling is betaald, ontvangt u uw pakketje (in de meeste gevallen) binnen 1 á 2 werkdagen. Dit geld voor alle bestellingen binnen Nederland. Bestellingen naar België worden in circa 1 á 3 werkdagen afgeleverd, voor de overige landen is de levertijd 3 á 5 werkdagen.

Indien u uw bestelling betaald per bankoverschrijving duurt het enkele dagen alvorens wij deze binnen krijgen. Daardoor duurt het dus ook langer voordat uw bestelling verstuurd wordt. Bij betaling met Ideal, Sofort of Bancontact krijgen we de bestelling direct binnen en kunnen er dus ook meteen mee aan de slag.

Verzendkosten en BTW

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 2,95 ongeacht het gewicht en grootte van het pakket.

De verzendkosten voor enkele andere Europese landen zijn als volgt:

België € 6,95
Duitsland € 7,95
Luxemburg € 7,95
Frankrijk € 9,95
Polen € 10,95
Spanje € 10,95
Portugal € 10,95
Oostenrijk € 10,95
Denemarken € 18,95
Zweden € 20,95
Finland € 22,95

Niet alleen zijn de verzendkosten naar deze landen voor ons duurder, ook de transactiekosten zijn enkele euros, zodoende deze verzendkosten.

Bij andere landen worden de verzendkosten in overleg bepaald.

Indien de door de klant betaalde verzendkosten hoger zijn dan de portokosten, wordt het verschil niet door Fournituren4Fun gecrediteerd. Buiten de verzendkosten, hebben we namelijk ook kosten voor transactiekosten, verpakkingsmateriaal, betalingsverkeer, overheadkosten en administratiekosten. Het heeft geen zin om andere voorwaarden aan Fournituren4Fun voor te stellen; hier wordt niet op gereageerd.

Als klant dient u zich dus te realiseren dat de verzendkosten bij heel kleine bestellingen in verhouding tot de bestelling hoog zijn. Deze keuze maakt u als u uw bestelling plaatst. We gaan reclamaties hieromtrent niet in behandeling nemen. Onze verzendkosten zijn vooraf duidelijk kenbaar gemaakt.

Alle op de site vermelde bedragen zijn inclusief BTW. Bij het afrekenen wordt het BTW bedrag vermeld, dat in de door u geselecteerde artikelen zit. Het staat er dus puur informatief bij en wordt er niet nog eens bij gerekend. De enige kosten die bij uw bestelling komen, zijn de verzendkosten. We zijn het wettelijk verplicht het BTW bedrag te vermelden.

Bestelling niet afgeleverd

Als uw bestelling niet afgeleverd kan worden om welke reden dan ook, ontvangt u een herinnering van de pakketdienst, met de mogelijkheid het pakket op te halen bij een afhaalpunt. Wanneer het pakket niet opgehaald wordt bij het afhaalpunt, is Fournituren4fun gerechtigd om € 12.95 in rekening te brengen voor de retourzending van uw bestelling naar Fournituren4fun.

Grotere en kostbare pakketten versturen we met DHL. Deze kunnen niet afleveren bij een postbus, omdat u moet tekenen voor ontvangst. U kunt uw pakket volgen met behulp van de track and trace code die u per mail gestuurd krijgt, op www.dhlparsel.nl.

Fournituren4Fun is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het foutief invullen van het adres door de klant tijdens het bestelproces. Indien dit tot gevolg heeft dat de bestelling niet bij u aan komt, is dat voor uw rekening. Controleer altijd uw adresgegevens nadat u deze ingevuld heeft. Mocht u per ongeluk een verkeerd afleveradres ingevuld hebben, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.