• Voor 20:00 besteld, morgen in huis
    • Gratis retourneren
    • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
    • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
    • Gratis retourneren
    • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Deelbare spiraal rits 6mm 90 t/m 140cm

Dit zijn deelbare ritssluitingen met spiraalvormige kunststof tandjes met een tandbreedte van 5 tot 6 millimeter. Meestal is het 5mm (vandaar dat dit ook in de omschrijving van het artikel gebruikt wordt) echter in sommige gevallen wijkt het af en kan het 6mm zijn. Aangezien dit een hele kleine afwijking is wordt dit dan niet in de productnaam vermeld.

Deze spiraalritsen zijn verkrijgbaar in de lengtes 90, 100, 110, 120, 130 en 140 centimeter. Deze ritsen worden vooral gebruikt voor slaapzakken, loungekussens, zitzakken, slaaptenten, partytenten, koffers enz. Spiraalritsen zijn qua stevigheid de beste ritsen in de categorie deelbare ritssluitingen. Spiraalritsen zijn aan de niet zichtbare kant afgewerkt met stof. Daarom irriteren deze niet als ze in aanraking komen met de huid. Ideaal dus als u ze wilt gebruiken in een slaapzak. Omdat dit zulke stevige ritsen zijn worden ze ook gebruikt voor kussens van een lounge set of zitzak. Meestal worden ze dan eerst dicht gestikt zo dat ze niet volledig open kunnen gaan.

Hoe bestel ik de juiste rits in de webshop van Fournituren 4 fun®? 

Selecteer eerst de gewenste kleur. Vervolgens kiest u de gewenste lengte en dan vult u het juiste aantal in en leg dit in het winkelmandje.

Ritsen of ritssluitingen koop je snel en goedkoop bij Fournituren 4 fun®.