Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Niet deelbare ritsen

Een niet deelbare ritssluiting blijft dicht aan één kant, als deze geopend wordt. Niet deelbare ritsen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en tandbreedtes.

De belangrijkste groep vormt de nylon rits. Dit is een spiraalrits met een tandbreedte van 3 of 4 millimeter. De 3mm rits wordt gebruikt voor rok, jurk, bandplooibroek, sierkussen, etuis, beddengoed, enz.   De 4mm nylon rits wordt gebruikt als pantalonrits. Ook de ijzeren ritssluitingen worden gebruikt als broekritsen. De bronzen ritsen en de bloktandritsen worden vooral als sierrits gebruikt voor jaszakken, tassen enz. Verder zijn er nog de blinde ritsen, al dan niet verstelbaar in lengte. Deze worden gebruikt voor rok, broek, jurk of sierkussen. Een blinde rits wordt volledig onzichtbaar ingenaaid en zodoende vaak onzichtbare rits genoemd. Tot slot zijn er nog de sierritsen met ster welke alleen voor decoratie gebruikt worden. 

 

De maten die bij de ritsen vermeld staan, zijn de breedtemaat van de tanden in gesloten toestand en de lengtemaat van de tanden van de rits. Bijvoorbeeld; een niet deelbare rits 3mm / 20cm heeft dus een tandbreedte van 3 millimeter en een lengte van 20 centimeter en deelt niet in twee helften als deze geopend wordt.

Fournituren4fun® heeft een enorm aanbod in ritssluitingen, welke snel en goedkoop geleverd worden.

LET OP: De afmetingen van de tandbreedtes welke vermeld staan bij de spiraalritsen zijn indicatief. Door de hoge omloopsnelheid kunnen deze soms tot 1mm afwijken van de beschrijving. Dit geeft geen recht tot reclamatie. Indien een eventuele afwijking in de tandbreedte van belang is voor uw project kunt u het beste even voordat u de bestelling plaatst contact met ons opnemen.

Hoe bestel ik een rits in de webshop?

Per soort van de deelbare of de niet deelbare ritsen, is er een heel gamma aan verschillende materialen, tandbreedtes, lengtes en kleuren.

Om de juiste keuze te maken dient u stapsgewijs te kiezen uit het soort rits (deelbare rits of niet deelbare rits), dan het materiaal (bijvoorbeeld brons, zilver, bloktand enz.) en de tandbreedte. Daarna selecteert u de kleur, dan de lengtemaat om vervolgens het juiste aantal per lengte in het winkelmandje leggen.

Ritsen of ritssluitingen bestel je snel en goedkoop bij Fournituren4fun®.

Search engine powered by ElasticSuite