Extra korting? Klik HIER en bezoek onze Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • Vragen? bel +31 (0) 85 877 0871
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Halster driehoek / vierkant - halsterring

Halsterdriehoeken en -vierkanten vormen de essentiële structuur voor het maken van een stevig paardenhalster. De halsterdriehoek, ook bekend als een 2-wegsverbinder, biedt een solide verbinding tussen twee banden van het halster. Dit ontwerp zorgt voor stabiliteit en comfort voor het paard tijdens het dragen. Aan de andere kant, het halstervierkant, ook wel bekend als een 3-wegsverbinder, is ontworpen om drie banden samen te voegen, waardoor een stevige en veilige pasvorm ontstaat. Beide vormen van halsterverbindingen zijn van cruciaal belang voor het creëren van een functioneel en duurzaam halster voor het welzijn van het paard.

Vernikkeld staal (en staal met een toplaag) is geen roestvrij staal echter staal dat roestwerend behandeld is. Dit product zal uiteindelijk gaan roesten en/of uitslaan. Dit is echter sterk afhankelijk van het gebruik. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een halster voor een paard dat buiten staat of een halster dat altijd droog in een kast hangt. Ook bij een zwetend dier of bij gebruik in (zee)water gaan producten van vernikkeld staal en staal met een toplaag sneller roesten en/of uitslaan. Dit is inherent aan het product, hierop zit geen garantie.

Halster vierkant of driehoek voor het maken van een paardenhalsters zijn eenvoudige en snel te bestellen bij Fournituren4fun®.