Extra korting? Klik HIER en bezoek onze nieuwe Grootverbruik Shop

Klik HIER voor Grootverbruik Shop

Ibiza style - kleurrijke mix van fournituren

Kleding en modeaccessoires in Ibiza style zijn vrij eenvoudig te maken met allerlei leuke fournituren welke we hier samengevat hebben. Het geeft een idee van de vele mogelijkheden, welke je kunt benutten om zelf de leukste creaties te maken. De kunst is vaak om de juiste combinaties te maken tussen de bandjes, franjes, knopen, verenbanden, hoofdtooien, corsages en kantjes.

Niet alleen kleding maar ook tassen, schoenen, sierraden, haarbanden, armbanden en riemen geef je een eigen hippie look met deze kleurrijke fournituren.


 

Verenband diversen


In deze categorie zijn allerlei verschillende soorten verenbanden samen gevoegd.

Verenband wordt meestal met textiellijm vast gelijmd en wordt vaak in combinatie gekocht met struisvogelveren, ibiza franje, broches of applicaties. Verenband wordt onder andere gebruikt voor het decoreren van hoeden, hoofdtooien, tassen en carnavalskleding.

Bekijk hier onze gehele collectie aan verenbanden.


 

Ibiza koord


Ibiza koord is een 8 millimeter dik koord dat bestaat uit een stevige kern waarom heen stof met allerlei vrolijke kleuren zit verwerkt. Het heeft een echte fun uitstraling en is geliefd onder de knutselaars van Ibiza style spullen.

Het is goed te combineren met verenbandenIndian style brochesIbiza bandIbiza franje en Ibiza knopen.


 

Ibiza band


Ibiza band is een kleurrijke hippie achtige band met aan de achterzijde een skai afwerking. Ibiza band is super leuk te gebruiken voor decoratieve doeleinden zoals armbandjes. Ook kan het goed gecombineerd worden met het Ibiza koord, welk in dezelfde motieven gemaakt is.

Ibiza banden worden per meter verkocht. Indien u meerdere meters bestelt proberen we deze zo veel mogelijk aan één stuk te leveren.


 

Elastisch koord met golfjes


Elastisch koord, ook wel elastiek koord of rekbaar koord genoemd, is gemaakt van gevulcaniseerd rubber.

Elastisch koord bestaat uit een rubberen kern, die elasticiteit aan het koord geeft, en een mantel, om het een mooiere uitstraling te geven en die het rubber beschermt tegen slijtage. Hoe dikker het elastiek, hoe sterker het is. Wij adviseren de elastiek maximaal 75% uit te rekken.

 


 

Ibiza tassenband


Ibiza tassenband is decoratief te gebruiken als hengsel voor tassen, rugzakjes, armbanden en horlogebanden. Ook kan het gebruikt worden voor het pimpen van kleding, tassen, hondenriemen, knutselprojecten, enz. 

Door de vele vrolijke kleuren van het Ibiza band heeft het een vrolijke retro look. Indien het band als tassenband of rugzakband gebruikt wordt, dient er rekening mee gehouden te worden, dat het niet geschikt is voor hele zware tassen.

 


 

Jacquard band


Jacquard banden zijn een reeks kleurrijke sierbanden, waarvan sommige zelfs op strijkbaar zijn. Ze worden voor allerlei doeleinden gebruikt maar voornamelijk voor kleding en tassen. Met deze sierbanden kun op eenvoudige wijze een heel andere look creëren.  

Jacquard sierbanden worden per meter verkocht. Indien u meerdere meters bestelt proberen we deze zo veel mogelijk aan één stuk te leveren.


 

Ibiza knopen


Ibiza knopen zijn kunststof knopen in allerlei verschillende kleurmotieven. De knopen worden geleverd in drie verschillende maten. Ibiza knopen zijn erg decoratief.

Deze knopen zijn geschikt voor kleding, knutselen, tassen enz. Ook is het leuk om verschillende motiefjes met elkaar te combineren op één kledingstuk.


 

Ibiza kralen franje


Ibiza kralen franje is een ongeveer 30 millimeter brede franje waar in kleine acryl kraaltjes verwerkt zijn. Het is een kleurrijke franje die leuk te gebruiken is in combinatie met onze broches en acryl strass steentjes. 

Kralen franje is goed te gebruiken voor het versieren van kleding, tassen, lampenkappen, en carnavalskleding.

 


 

Klosjes franje


Klosjes franje is verkrijgbaar in verschillende breedtes en is opgebouwd uit allemaal kleine klosjes. Door het kleurenpatroon is deze franje erg decoratief en voor veel toepassingen te gebruiken. Denk hierbij aan kleding, tassen en woninginterieur.

Klosjes franje wordt per meter verkocht. Indien u meerdere meters bestelt, proberen we dit zo veel mogelijk aan één stuk te leveren.


 

Indian Style corsages


Indian Style corsages zijn decoratieve garneringen welke zijn bezet met kraaltjes. Deze corsages passen heel leuk bij de hippe Ibiza trend. Ze zijn erg geschikt voor het pimpen van een kledingstuk, schoenen of handtas. Tevens kunnen ze goed gecombineerd worden met Ibiza koord, Ibiza band, Ibiza kant, Ibiza knopen, Ibiza kralen franje, verenbanden en broches.

Zo maak je op eenvoudige wijze van je eigen kleding een uniek exemplaar.


 

Kunststof applicaties


Kunststof applicaties zijn niet op strijkbaar omdat deze van een soepele kunststof gemaakt zijn. Het bevestigen kan in de meeste situaties het beste met textiellijm gedaan worden.

Vooral voor tassen, hoeden en knutselprojecten zijn deze kunststof applicaties erg geschikt. 

Kunststof applicaties mogen niet gestreken worden.


 

Ibiza-indianenband


De sierbanden in de reeks Ibiza-Indianenband bestaan uit een diversiteit aan kleurrijke geweven sierbanden. Deze zijn zowel voor Ibiza stijl als voor Indianenkostuums erg leuk te gebruiken.

Ibiza sierbanden worden per meter verkocht. Indien u meerdere meters bestelt proberen we deze zo veel mogelijk aan één stuk te leveren.


 

Hoofdband met veren


Hoofdbanden met veren zijn decoratieve en kleurrijke versieringen welke eenvoudig als hoofdband te gebruiken zijn. Ze worden eenvoudig op de juiste maat afgesteld en passen dus altijd. Deze hoofdtooien zijn gemaakt van touwtjes, veren en kralen.

Eventueel kunnen ze ook gebruikt worden om een hoed of lampenkap mee te versieren. Hoofd verenbanden worden vaak gecombineerd met broches, Indian styl corsages, suede gevlochten koord, skai franjes, Ibiza koord en Ibiza band.


 

Franje


Dit is een verzameling kleurrijke franje die prima geschikt is voor het maken van kleding en modeaccessoires in Ibiza style.

Franje is een echt fun artikel onder de fournituren, omdat het bijzonder goed geschikt is om van alles en nog wat mee te decoreren. 

Veel van deze franjes laten we zelf maken. Zodoende hebben we een grote collectie franjes in het assortiment. Bij sommige soorten staan staffelkortingen voor grootverbruik.


 

Bloemenkant


Bloemenkant zijn allerlei dessins kant met bloemen motiefjes. Er zijn verschillende breedtes en kleuren bloemetjeskant.

Sommige bloemenkanten zijn effen andere hebben meerdere kleuren gemengd.

Kant wordt per meter verkocht. Indien u meerdere meters bestelt leveren we dit uiteraard zo veel mogelijk aan één stuk. De opmaak varieert per dessin.


 

Skai en suède


Verzameling van skai en suède fournituren. 

Skai franje is een brede franje met een bijzondere uitstraling welke gecombineerd kan worden met de skai band. Beide producten hebben namelijk hetzelfde motief en dezelfde kleuren. De skai franje is een nogal zwierige franje met een totale breedte van ongeveer 135 millimeter. 

Skai en suède kunnen het beste vast gestikt worden met Schmetz leer naalden. 


 

Applicaties


Applicaties en strijkapplicaties worden gebruikt ter verfraaiing van kleding, tassen, rugzakken, petten enz. Fournituren 4 fun® heeft een enorm aanbod in allerlei verschillende soorten strijkemblemen.

Er zijn leuke opstrijkapplicaties voor kinderen en voor volwassenen. Variërend van stoer tot lief. Paillettenapplicaties, goud en zilver strijkapplicaties worden voornamelijk gebruikt voor carnaval en feestkleding.


 

Ibiza broderie


Ibiza broderie kloskant zijn kloskantjes in verschillende series met circa 25 verschillende kleuren per serie.

Vanwege het grote kleurenaanbod worden deze kloskantjes veel gebruikt voor Ibiza kleding en accessoires. Zodoende hebben we er deze naam aan gegeven. Natuurlijk kunt u deze leuke kantjes ook voor talloze andere doeleinden gebruiken.

Broderie kant wordt per meter verkocht.


 

Kloskant


Kloskant werd oorspronkelijk met de hand gemaakt. Het handmatig klossen van kant vergt een heel speciale techniek. Het is heel veel werk om dit handmatig te klossen en zodoende was kloskant vroeger erg kostbaar. Tegenwoordig worden gaat dit machinaal waardoor kloskant nu heel betaalbaar is.

Er zijn heel veel motiefjes, breedtes en kleuren kloskant.


 

Bolletjesband diversen


Bolletjesband diversen is een categorie met verschillende soorten bolletjesbanden. De multicolor bolletjesbanden zijn erg mooi en heel decoratief.

Er zijn twee breedtes namelijk 13 milimeter en 30 milimeter. Dit is de totale breedte van het band met bolletjes. Er zijn meerdere kleurencombinaties in dit bolletjesband.

Bekijk hier onze gehele collectie aan bolletjesbanden.
Bekijk hier onze collectie aan mini bolletjesbanden.


 

Gestreept tassenband


Gestreept tassenband is een reeks stevige banden met streepjesmotieven. De diktes en breedtes van deze banden variëren. De meeste zijn van polypropyleen gemaakt. Zodoende zijn deze banden erg sterk.

Enkele van deze tassenbanden hebben een dubbelzijdig strepen motief en verschillen van streepmotief per zijde.


 

Metallic zigzag band


Zigzag band metallic, een ruim aanbod van sierbanden, is gemaakt met een metallic look.

Deze zigzagband is niet elastisch en verkrijgbaar in diverse kleuren.
De zigzagband heeft een totale zigzag afmeting van circa 12mm en een band breedte van circa 8mm.

Metallic zigzagband is niet wasbestendig en mag niet gestreken worden.


 

Multicolor koord


Multicolor koord, een weefsel van verschillende kleuren, is een niet elastisch synthetisch koord.

Ons multicolor koord is soepel (maar toch stevig), kleurecht en heeft een zachte en flexibele structuur. Ook is het leuk om dit koord te combineren met koordstoppers en koordknijpers.

Multicolor koord heeft een gevlochten structuur en is verkrijgbaar in veel vrolijke kleurtjes. 


 

Strass steentjes


Collectie fournituren met strass steentjes van verschillende soorten en modellen zijn in deze categorie samen gevoegd.

Strass stenen hebben een mooie afwerking waardoor ze een prachtige schittering hebben. 

Acryl strass steentjes kunnen worden gebruikt voor kleding, hoeden, knutselen, theater, enz.

Bekijk hier onze gehele collectie strass stenen.
Bekijk hier onze gehele collectie strass stenen knopen.

Search engine powered by ElasticSuite